Mac USB-naar-HDMI

Mac USB-naar-HDMI


Apple Macintosh-computers maken vaak gebruik van DisplayPort-aansluitingen op de MacBook Pro-computers en Mac Mini apparaten aansluiten op televisies en audio / video-systemen. Deze derden adapters zijn slank en intuïtief, met stekker elke kabel shape-gecodeerd om de aansluitingen op de adapter zelf. Met deze adapters houdt de gegevens van het MAC product aan het beeldscherm of televisie in het digitale domein, het schoonhouden en accurate audio en video.

aansluitingen

Elke DisplayPort adapter herbergt een mini-USB-connector aan het ene uiteinde. Aan de andere is een enkele HDMI-aansluiting. Met behulp van de juiste adapter zet USB-naar-HDMI, waardoor de verbindingen van de Mac Mini of MacBook Air-apparaat. Hierdoor kan een enkele kabel aansluiting op een High Definition-televisie of surround sound receiver.

Verenigbaarheid

Alleen bepaalde Macintosh-computer producten zijn compatibel met de DisplayPort-apparaat. De MacBook Air en Pro uit 2010, Mac Pro en Mac Mini uit 2010 en de iMac vanaf eind 2009 zijn allemaal compatibel. De mini-USB-connector transfers tot acht kanalen van de digitale audio, samen met digitale video. Video resolutie wordt ingesteld op het MAC apparaat om de mogelijkheden van het beeldscherm passen.

Geautoriseerde externe leveranciers

Apple voorziet in twee bedrijven vanaf begin 2012 naar DisplayPort adapters te produceren. Moshi en Griffin zorgen voor de USB-naar-HDMI-dongles, die beide voldoen aan de Video Electronics Standards Association v1.1a DisplayPort Interoperability Guidelines. VESA biedt normen en protocollen voor de consumentenelektronica-apparaten, variërend van flat panel bevestigingsbeugels naar DisplayPort adapters. Non-compliant adapters vaak niet succesvol audio gaan van de Mac-apparaat op de televisie of de A / V-receiver.

Het maken van de aansluitingen

Om het apparaat te gebruiken, op zoek naar de mini-USB-aansluiting op je Mac. Dit is meestal aan de rechterkant of achterkant van het apparaat. De vorm van de mini-USB-stekker overeenkomt met de vorm van de aansluiting op de Mac-apparaat. Hetzelfde geldt voor de aansluiting van de HDMI kabel met betrekking tot de aansluiting van de DisplayPort adapter. Steek elke kabel rechtstreeks in hun respectievelijke aansluitingen om gebroken pinnen op de kabel of het apparaat zelf te voorkomen. De Apple-product detecteert de adapter en installeert de drivers automatisch. U zal het beeld op uw HDMI-scherm, met het geluid van de televisie of audiosysteem.