Hoe te SRT Speel met een Media Player

Hoe te SRT Speel met een Media Player


In de afgelopen 15 jaar, computers en laptops hebben getransformeerd van een eenvoudig middel van het gebruik van software voor productiviteit full-gaming en multimedia theaters. Voor het bekijken van films en video's, waren bestanden die zijn gemaakt voor de ondertiteling of ondertiteling. Deze bestanden hebben meestal de extensie .srt Veel media spelers vandaag de dag in staat zijn om deze bestanden te openen samen met een film in om de relevante ondertiteling te zien zijn als de film speelt.

instructies

Installeer de VideoLan speler en de juiste ondertiteling

1 Bezoek de VideoLan website en download de gratis mediaspeler. Deze full-featured software kan veel verschillende mediabestanden op uw computer, waaronder MP3, MP4 en dvd's af te spelen.

2 Dubbelklik op het gedownloade bestand om het installatieprogramma uit te voeren. Volg de eenvoudige aanwijzingen om de VLC media player te installeren. Een pictogram van het programma verschijnt op uw bureaublad als de installatie succesvol is.

3 Download de ondertiteling voor uw film. Er zijn verschillende plaatsen waar je online kunt downloaden gratis SRT ondertitel bestanden om te gaan met wat de film die u wilt bekijken. De twee meest populair zijn de websites Opensubtitles.org en Allsubs.org.

4 Dubbelklik op de gecomprimeerde zip-bestand of pictogram in Windows XP, Vista of 7 om het te openen, klik dan op de SRT-bestand in het archief en sleep deze naar uw bureaublad.

5 Open uw VideoLan speler door te dubbelklikken op het pictogram op het bureaublad. Kies "Media" dan "Open" het bestandstype voor de video die u hebt. Bijvoorbeeld, als u het afspelen van een DVD op uw computer kiezen "Media" en dan "Open Disc" wanneer u een optie om uw dvd-speler te selecteren zal worden gegeven. De film begint automatisch te spelen.

6 Zodra uw film daadwerkelijk is begonnen (niet naar het scherm Title als je kijkt naar een DVD), klik met de rechtermuisknop ergens op het scherm waar de film wordt afgespeeld en kies "Video"> "Ondertiteling Track"> "Open file" en een Verkenner-venster zal openen waarin u de SRT bestand te selecteren. Blader naar het bureaublad waar u het opgeslagen en dubbelklik erop. De ondertiteling moet onmiddellijk op het scherm verschijnen.

Hints

  • Soms zijn de ondertitels waar je online te krijgen zal niet goed synchroniseren met de film. Er zijn gratis programma's die u kunt online die u zal toestaan ​​om de SRT bestand te openen en de timings bewerken in het te krijgen.