Hoe om te doen Screen Sharing op AOL en iChat

Een van de dingen die iChat onderscheidt van andere VoIP-toepassingen is het interactieve scherm delen functie. Populaire VoIP-toepassingen zoals Skype kunt u uw scherm te delen en laten zien wat je doet, maar iChat kun je eigenlijk meer dan het scherm van iemand anders te nemen - een functie die is vooral handig als je probeert uit te leggen hoe iets te doen of iemand helpen het oplossen van een probleem. U kunt iChat schermdeling met gebruikers te gebruiken op iChat, ongeacht of ze gebruik maken van AOL's AIM of een Apple ID om in te loggen.

instructies

1 Klik op het pictogram 'iChat' in je Dock. Als u niet beschikt iChat in je Dock, dan kunt u ook toegang tot het door de map 'Programma's'.

2 Log in iChat met uw AIM - America Online Instant Messenger - account of Apple ID.

3 Controleer of de persoon die je wilt schermen met ook in iChat aangemeld via ofwel AIM of Apple ID te delen.

4 Klik op de gebruikersnaam van de persoon in uw "Buddy List." Je moet een groene video of telefoon icoon om aan te geven van de persoon is online te zien.

5 Klik op het pictogram "Share" aan de onderkant van het venster "Buddy List". Het pictogram "Share" lijkt op twee rechthoeken op de top van elkaar en is de laatste pictogram aan de rechterkant.

6 Klik op "Mijn scherm delen met (gebruikersnaam)" om uw scherm te delen. Wilt u het scherm van de andere persoon te bekijken, klikt u op "Vraag om te delen (gebruikersnaam) scherm." U vindt er een beltoon te horen totdat de andere persoon uw verzoek om schermen te delen accepteert. Uw scherm zal een minimum te beperken in de juiste hoek en je zal het scherm van de andere persoon te zien wanneer het delen actief wordt. Als u uw eigen scherm gedeeld, ziet u een melding dat delen van het scherm actief is te zien.

7 Acties kan worden vertraagd tijdens het delen van het scherm, in het bijzonder via een trage internetverbinding. Laat een paar seconden voor het scherm van de andere persoon om te laten zien wat je doet op je Mac.