Hoe maak je ISO-bestanden te openen op een iMac

Hoe maak je ISO-bestanden te openen op een iMac


Een ISO-bestand is een type computer bestand dat een volledig beeld van een optische schijf biedt. Alles dat op de schijf wordt opgenomen in de ISO-bestand, waardoor het een nuttige manier van overdracht van informatie zonder de noodzaak van een fysieke schijf. De meeste disk image-bestanden voor Mac worden aangeboden in de DMG formaat; echter, ISO-bestanden voor Mac-computers bestaan.

instructies

1 Open het ISO-bestand door te dubbelklikken op het in uw iMac Finder-venster. Dit zal meestal mount de disk image onder "Apparaten" in uw Finder-venster. Selecteer het bestand om de inhoud van de disk image bestand te onthullen.

2 Gebruik de Disk Utility om het ISO-bestand openen als dubbelklikken is mislukt. Ga naar "Applications" en zoek "Utilities." Vanuit die map te openen "Disk Utility."

3 Selecteer "Open Disk Image" in het menu Bestand. Zoek je ISO-bestand in het browservenster en klik op "Open". De ISO-bestand wordt weergegeven in het menu aan de linkerkant van het venster Schijfhulpprogramma. Klik op het zodat het wordt gemarkeerd.

4 Selecteer "Reveal in Finder" in het menu Bestand. De Finder zal naar voren komen en onthullen de open ISO-bestand.