Hoe maak je een PDF converteren naar JPG met Open Source

Hoe maak je een PDF converteren naar JPG met Open Source


Een nadeel van het PDF-bestandsformaat is dat het niet kan worden bekeken op browsers zonder een softwaretoepassing, zoals Adobe Acrobat Reader of Foxit PDF Reader. Gelukkig is het mogelijk om PDF-bestanden te converteren naar andere formaten die zal zorgen voor meer flexibiliteit in het delen en uw foto's en documenten te bewerken. Veel mensen kiezen om PDF-bestanden te converteren naar de JPG-formaat, dat wordt vaak gebruikt en compatibel met de meeste software. U kunt een open-source toepassingen te gebruiken om deze conversie gratis af te ronden.

instructies

Hoe maak je een PDF converteren naar JPG met Open Source

1 Zet uw computer en open een file-conversie programma of audio-editing applicatie. Als uw computer niet al een programma van dit type is geïnstalleerd, te downloaden open-source software, zoals de Virtual Image Printer driver en Ghostscript met GSView.

2 Zoek het PDF-bestand dat u wilt converteren en maak een back-up van dit bestand. Rechtermuisknop op het bestand en kies "Kopiëren" met de rechtermuisknop op weg van het bestand en kies de "Plakken" functie om een ​​nieuwe kopie van uw PDF-bestand te maken.

3 Open de audio-editing programma of bestand conversie toepassing en het PDF-bestand importeren. Klik op het menu "Bestand" in de open-source applicatie en kies "Importeren" of "Open." Vind uw oorspronkelijke PDF-bestand en klik op "OK."

4 Gebruik de knop "Convert" of het menu "Export" op uw conversie of editing software en kies JPG als uw output bestand formaat. Pas elke resolutie of kwaliteit output opties om de gewenste instellingen. Kies een locatie op de harde schijf voor de nieuwe JPG-bestand en klik op "OK."

5 Vergelijk uw nieuwe JPG-bestand naar de originele PDF. Open het back-PDF-bestand dat u hebt gemaakt, en controleren om te zien of er nieuwe imago van de JPG lijkt op de beelden en tekst op het nieuwe bestand.

Hints

  • Experimenteer met verschillende open source-conversie programma's om te bepalen welke toepassing van de hoogste kwaliteit resultaten oplevert.