Hoe maak je een Signed Up-account voor IMVU verwijderen

IMVU is een online platform dat een 3D draaien legt op chatten. Gebruikers kunnen 3D-avatars en omgevingen aan te passen om deel te nemen aan gesprekken over een verscheidenheid van IMVU gemeenschappen, zoals Emo, Rock, SciFi en Goth. Op het moment van publicatie, IMVU beweerde dat heeft meer dan 89.000 gebruikers online uit 88 landen. Toch kunt u besluiten dat IMVU niet uw huidige behoeften voldoet en streven naar uw account te verwijderen.

instructies

1 Log in op uw IMVU account met de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de account die u wilt verwijderen.

2 Klik op "Help" op de menubalk om het Help-centrum te openen.

3 Klik op "Hoe kan ik mijn account verwijderen?" uit de lijst Meest bekeken artikelen. Of, kunt u typt in "mijn account verwijderen 'in het zoekvak. U wordt meegenomen naar een webpagina met een link naar het proces om uw account te verwijderen te starten.

4 Klik op de link op de webpagina van de "Account verwijderen" te openen.

5 Voer uw wachtwoord in het vak en klik op "Doorgaan." Een pagina met vermelding succes wordt geopend. Daarnaast zal IMVU u een bevestiging per e-mail.

Hints

  • Als u uw aanmeldingsgegevens bent vergeten, klikt u op "Wachtwoord avatar / e-mail" onder de gebruikersnaam sign-in-box, of "Wachtwoord vergeten" in het kader van het wachtwoord sign-in-box om uw login informatie op te halen.
  • Als u klikt op de link in de bevestigingsmail, uw account zal opnieuw worden geactiveerd.