Hoe om mensen met Websites Zoek

Hoe om mensen met Websites Zoek


Naast het bieden van een breder scala aan opties bij het zoeken naar informatie, winkels en entertainment, de vele websites Internet huizen die u kunnen helpen vinden mensen met meer gemak dan je zou anders. Of je nu op zoek bent naar een lang verloren familielid met alleen een naam tot uw beschikking of wilt u een social networking profiel voor iemand met wie je de middelbare school bezocht te vinden, heb je verschillende opties tot je beschikking. Welke website u gebruikt zal afhangen van de hoeveelheid informatie die je hebt over de persoon en de aard van de nieuwe informatie die u zoekt.

instructies

1 Google iemand die haar voornaam, achternaam en alle andere informatie die je hebt over haar. Bijvoorbeeld, als u wilt uw vriend Jane Doe een kaartje sturen en je weet dat ze woont in Anytown, Texas, maar weet haar adres niet weet, kunt u uw browser wijzen op google.com, typ "Jane Doe Anytown Texas, "druk op de" Enter "knop en zien of een van de websites in de zoekresultaten van Google haar adres te publiceren.

2 Voer een openbare registers zoeken op een provincie of de staat website van de regering om te zien of iemand met dezelfde naam die u op zoek bent naar woont in dat rechtsgebied. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent naar uw lange verloren neef, wiens naam je weet is "John Doe" en u denkt dat hij zou wonen in Martin County, Florida, kunt u "John Doe" typen in het zoekveld op deze county's " Public Records "website om te zien of hij heeft geen strafblad en heeft geen officiƫle documenten ingediend bij de provincie. Als hij, zult u in staat om te bevestigen dat hij daar woont.

3 Bezoek de Whitepages website om iemands telefoonnummer of adres te vinden of om de naam van de persoon te vinden door kruisverwijzingen deze informatie, als je het hebt. Typ haar voornaam, achternaam en stad / staat of postcode in de velden onder "Find People." Klik vervolgens op "Zoeken" om passende resultaten trekken. Als alternatief, klik op de "Reverse Phone" of "Reverse Address" tabs aan de bovenkant van het scherm om de naam van een persoon zoeken met behulp van haar telefoonnummer of adres.

4 Gebruik een persoon de eerste en de laatste naam aan hem te lokaliseren op een social networking website, zoals "Facebook" of "Myspace." Typ de naam in het veld 'Zoeken' aan de bovenkant van het venster aan beide website, dan druk op "Enter." Als de persoon heeft een gemeenschappelijke naam, moet u wellicht om te kijken door verschillende pagina's van de profielen om hem te identificeren uit de resultaten.

5 Voer een achtergrond controleren op iemand als u enige informatie over haar gebruik van een van de andere beschikbare methoden niet kunnen vinden. Antecedentenonderzoek kosten geld en kan enige tijd duren, maar zal meer volledig te zijn --- sommige zijn verleden adressen in aanvulling op de huidige degenen --- en zijn meer fool-proof is dan de andere opties. Zo kan een persoon met een geheim nummer verschijnt niet op het Whitepages website, of iemand die zich op willekeurige zoekopdrachten op Facebook of MySpace geblokkeerd zal niet komen wanneer u zoekt zijn naam.