Hoe maak je een Microsoft Mouse Open

Hoe maak je een Microsoft Mouse Open


Sinds de uitvinding, heeft de Microsoft-muis een populair apparaat geweest, in het bedrijfsleven en thuisgebruik gelijk. Hoewel het de loop der jaren is veranderd, is het nog steeds een broodnodige en populaire accessoire. Het schoonmaken van een muis is nooit een voortdurende probleem geweest en is zelfs minder nodig geworden omdat de optische muis is gemaakt. De oude rollerball muis zal verzamelen fijne deeltjes van puin, noodzakelijk af en toe schoonmaken, maar het is ongebruikelijk voor een optische muis om interne reiniging nodig. Maar als u vindt dat u nodig hebt om een ​​Microsoft-muis te openen, voor zowel het reinigen of reparatie, het is een eenvoudig proces. Zelfs de meest onervaren computergebruiker is aan deze taak.

instructies

1 Haal de stekker van de muis van de computer.

2 Draai de muis over. Er wordt een enkele schroef die moet worden verwijderd is. Verwijder het en zet apart. De onderkant losmaken van de muis.

In sommige zeldzame gevallen, zijn er vier schroeven verborgen onder de pads in de vier hoeken. In dit geval verwijdert u de pads en verwijder de schroeven.

3 Schroef de basis weer op de muis als je klaar bent met je taak.