Waar is de Debug USB-modus op een MacBook Pro?

Apple's MacBook Pro wordt geleverd met twee 2.0 high-speed USB-poorten waar u uw iPod, printers, scanners, digitale camera, joystick, muis en nog veel meer kunnen aansluiten op de notebook. U krijgt een Debug USB-modus op uw MacBook niet vinden, omdat deze functie wordt geleverd in een aparte download kit van Apple of vooraf geïnstalleerd op het apparaat dat u probeert te hechten aan de MacBook Pro, zoals een Android-telefoon. USB Debug mode wordt alleen gebruikt voor ontwikkeling.

USB-verbinding oplossen

Een van de problemen die u kunt tegenkomen bij het aansluiten van een USB-apparaat op de MacBook Pro is dat het apparaat niet wordt herkend of niet goed aansluiten op het Apple notebook. Apple adviseert dat wanneer dit gebeurt, bevestigen dat u de software die bij het apparaat hebt geïnstalleerd. De software installeert de benodigde drivers om de MacBook Pro te laten de MacBook Pro te zien van het apparaat. Als alternatief kunt u de website van de fabrikant van het apparaat te bezoeken om de juiste software te downloaden om de USB-verbinding te debuggen

USB Hub

Sommige USB-apparaten mogelijk niet goed zijn aangesloten op de MacBook Pro via een keten van USB-apparaten of een hub als gevolg van de verschillende snelheden in verband met de USB-aansluitingen. Zo kunnen apparaten die verbinding met behulp van 1.1 volledige of lage snelheden niet worden verbonden met apparaten met behulp van 2.0 high-speed verbindingen. Als er meerdere apparaten verbinding via hubs, debuggen van de USB-verbinding door te bevestigen dat u twee afzonderlijke hubs voor low- en high-speed apparaten onderhouden, dan apparaten aansluiten op de juiste hub.

USB Debug Kit voor ontwikkelaars

Apple biedt een USB Debug downloaden kit voor software-ontwikkelaars nodig om USB-software compatibel met een MacBook Pro of een ander Apple-apparaat te creëren. De downloadlink kits helpt ontwikkelaars informatie over USB-apparaten, interface detectie, bestuurder laden, en de chauffeur en de interface matching bepalen tijdens normale en abnormale omstandigheden. Deze software is niet voor gebruik door de gemiddelde persoon, als ontwikkelaars moeten bevestigen dat ze het downloaden van de juiste IOUSBFamily kernel extensie voor gebruik met de MacBook Pro en de besturingssoftware. Elke Mac OS X versie vereist het gebruik van een andere IOUSBFamily kernel uitbreiding van systeemfouten of niet goed functionerende USB-poorten te voorkomen.

USB Debugging Mode on Devices

USB Debug mode op apparaten is alleen voor software-ontwikkeling doeleinden en de gemiddelde gebruiker heeft geen behoefte om deze functie te gebruiken. Ontwikkelaars gebruiken USB Debug mode om gegevens tussen de computer en het apparaat te kopiëren, toepassingen te installeren op het apparaat van de computer en loggegevens te lezen. Deze modus is toegankelijk via het menu van het apparaat uitgerust met het. Bijvoorbeeld voor een Motorola Droid apparaat, toegang tot de USB Debug mode op het tabblad toepassing van het apparaat toegankelijk binnen het menu Instellingen. Daar selecteert u de ontwikkeling en vervolgens USB-foutopsporing.