Hoe kan ik Cool Stationair op uw e-mails in Outlook Web Access

Hoe kan ik Cool Stationair op uw e-mails in Outlook Web Access


Uw eigen briefpapier in Outlook e-editor van Microsoft kan uw e-mails een op maat gemaakte, persoonlijk tintje te geven. Met de optie briefpapier stelt gebruikers in staat om aangepaste briefpapier gebaseerd off van elke compatibele grafische bestanden opgeslagen op de hostcomputer te integreren. Als u geen foto's geschikt is voor uw e-mail briefpapier hebben, gewoon kiezen voor een van voorgeprogrammeerde templates van het programma.

instructies

1 Kies in het menu "Extra" in Microsoft Outlook en selecteer "Opties". Druk op de tab "Mail Format".

2 Kies de "HTML" optie uit het "Stel in dit bericht formaat" vermelding. Selecteer "Stationery Picker" en voer de naam voor het briefpapier wordt gemaakt.

3 Wijzen op "Kies hoe u uw briefpapier te creƫren" en kies de optie die u nodig heeft. Klik op "Next" en selecteer alle opties die u zou willen gebruiken voor het briefpapier.

4 Sla uw sjabloon met een unieke naam en nieuwe templates als dat nodig is. Vergeet niet om al uw templates op te slaan met een andere naam.

Hints

  • Klik op 'Bladeren' en navigeer naar het pad van de potentiĆ«le, reeds bestaande, aangepaste achtergronden voor het briefpapier.