Hoe te verwijderen URL Geschiedenis Van Firefox

Mozilla Firefox is een Web browsing platform dat pc-gebruikers in staat stelt om toegang tot het World Wide Web te krijgen. Firefox heeft de voorkeur onder miljoenen internetgebruikers door zijn onberispelijke uploaden en downloaden snelheid. Deze webbrowser heeft een hoge gestalte voor digitale kwaliteit in de huidige technologische wereld. Het is ook gebruiksvriendelijk en vereenvoudigt de navigatie en toegankelijkheid. Het uitvoeren van bepaalde handelingen in de browser, zoals het verwijderen van URL geschiedenis, kan ook gemakkelijk.

instructies

1 Open het menu Firefox "Opties". Klik op het tabblad 'Extra' in het navigatiemenu aan Mozilla Firefox aan de bovenkant van het scherm van de webbrowser. Selecteer het tabblad 'Opties' in het menu Extra drop-down menu.

2 Configureert de privacy-instellingen. Klik op het icoon "Privacy" die zal verschijnen op de top van de pop-up venster. (Het pictogram wordt een afbeelding van een slot en een rode cirkel weer te geven.) Controleer het vak dat leest, "Vraag me alvorens Clearing Private Data," en klik op de "Nu wissen" actie.

3 Kies de browse-items die u wilt verwijderen uit uw webbrowser. Wanneer het venster "Clear Private Data" wordt geopend, controleer dan de dozen die lezen, "Browsing History", "Download Geschiedenis ',' Save Vorm en zoekgeschiedenis ',' Cache 'en' authentiek verklaarde Sessions" en klik vervolgens op de "Clear private data Now "optie.

4 Sluit uw Firefox-browser en open het om uw browser op te frissen en te configureren voor de nieuw aangebrachte acties.

Hints

  • Privé zijn gegevens in data formulieren ingevuld. Als u graag om deze informatie en URL-adressen te behouden, ervoor kiezen om uw geschiedenis eerst deze Website URL's als privé bekijken en te markeren voordat het verwijderen van uw URL-geschiedenis. Schakel het verwijderen Privégegevens vakje voor de geschiedenis te wissen.
  • Zorg ervoor dat u alle URL's verwijderen voordat de geschiedenis daadwerkelijk te verwijderen. Zodra uw URL-geschiedenis is verwijderd, kan deze niet worden hersteld.