Hoe maak je een dynamische webpagina met Dreamweaver 8

Een persoon die het maken van een dynamische webpagina met Dreamweaver 8 heeft zeker alle tools die hij nodig heeft om te kunnen een aantrekkelijke pagina te maken. Dreamweaver 8 is een geavanceerd programma dat zowel experts als beginners kunnen helpen.

instructies

Hoe maak je een dynamische webpagina met Dreamweaver 8

1 Open een nieuwe pagina. Bij het openen van een nieuwe pagina in Dreaweaver 8, Dreamweaver geeft template opties over pagina grootte en pagina-indelingen. Terwijl een van deze opties kunnen worden gekozen, kan een persoon die de meeste flexibiliteit hebben door te kiezen om een ​​blanco pagina te openen en vervolgens het aanpassen van de pagina. Kies 'Open nieuwe HTML-pagina "op de template selectie pagina.

2 Sla de pagina. Begin met het geven van de pagina een naam. Dreamweaver zal automatisch de pagina op te slaan als een HTML-bestand. De pagina kan worden bespaard door te gaan naar Bestand> Opslaan als.

3 Maak een tabel. Elke dynamische webpagina die is gemaakt in Dreamweaver 8 wordt meestal gemaakt in een soort van raster of tafel. Om een ​​tabel te plaatsen in de grafiek, ga dan naar de werkbalk en kies Invoegen> Tabel. Als dit is geselecteerd, zal Dreamweaver vragen hoeveel rijen en kolommen te creëren. Het beste is om meerdere rijen en meerdere kolommen te creëren. De rijen en kolommen die niet nodig zijn zal later worden samengevoegd. Begin met 30 rijen en 30 kolommen.

4 Cellen samenvoegen. Om elementen op een webpagina uitgelijnd te houden, moeten de cellen gebruikt worden samengevoegd. Markeer de top vier of vijf rijen van de tabel en klik met de rechtermuisknop. Kies de optie merge cellen op het menu dat verschijnt. Dit zal alle cellen van de tabel geselecteerde één grote cel. Dit is waar de afbeelding voor de header van de dynamische webpagina aangemaakt in Dreamweaver 8 kunnen worden geplaatst. Plaats een vooraf gemaakte afbeelding in dit gebied door het selecteren van Invoegen> Afbeelding. Het beste is om een ​​pre-maken alle afbeeldingen en grafieken in een programma als Photoshop.

5 Doorgaan met cellen samen te voegen en afbeeldingen invoegen, afbeeldingen en tekst. Herhaal de eerder genoemde voor elk gebied van de pagina waar beelden, afbeeldingen, flash en de tekst moet worden geplaatst merge cel proces. Het plaatsen van Flash op de pagina kan worden gedaan door het kopiëren van de code die wordt gebruikt om de Flash te maken van de Adobe Flash-toepassing. Ga dan terug naar Dreamweaver 8, selecteert u de cel waar de Flash moet worden geplaatst en selecteer het tabblad "Code" in de linkerbovenhoek van de pagina. Druk vervolgens op Ctrl + V om de Flash-code plakken in de pagina. Klik terug op het tabblad "Ontwerp" om terug naar de normale paginaweergave gaan.

6 links toe te voegen. Klik op een cel op de pagina en de cel zal worden geselecteerd. Aan de onderkant van de pagina, selecteert u het gereedschap aanmaken Links. Deze tool maakt het mogelijk een persoon om meerdere links te maken op één pagina. Voor elke plaats waar een link moet worden geplaatst, een overzicht van de afbeelding of tekst en typ de volledige URL van de pagina moet worden gekoppeld aan in het vak dat een # in. Verwijder de # voordat de link wordt getypt. In de "alt". veld, typ de alternatieve tekst voor de link die in het geval wordt het beeld niet te zien in de browser van een persoon.

7 Klik op Preview en zien wat de pagina eruit zal zien wanneer het is gepubliceerd. Als het lijkt normaal, sla het op. Als er dingen die veranderd moeten worden, sluit de preview-pagina en maak de nodige wijzigingen. Open vervolgens de voorbeeldpagina weer om te zien hoe de veranderingen te kijken op de dynamische webpagina gemaakt met Dreamweaver 8.

Hints

  • Maak een aantal links. Hoe meer links een pagina heeft, hoe groter de kans zal komen hoger in web searches.Always testen van de inhoud van de pagina eerst. Het tabblad Voorbeeld is de beste vriend van een web ontwikkelaar.
  • Heeft een pagina niet posten zonder het doen van een grondige test. Zorg ervoor dat elke schakel werkt en dat alle elementen correct worden weergegeven. Het is makkelijker om deze dingen te repareren recht uit de vleermuis dan het is om ze op te lossen nadat de pagina is gepubliceerd.