Compatibiliteitsmodus in Internet Explorer 8 for vBulletin

Compatibiliteitsmodus stelt Internet Explorer 8 en latere versies van IE om correct te plaatsen gecodeerd met 'hacks' eerdere versies tegemoet te zien. Als uw vBulletin forums tonen juist alleen in bepaalde versies van IE, heeft u verschillende opties voor het activeren van compatibiliteitsmodus voor leden en andere bezoekers gebruik van IE8 en later.

Compatibiliteitsmodus

IE8 is gemaakt om te worden compatibel met moderne HTML en CSS normen. Echter, dit veroorzaakt oudere sites om "break", omdat deze sites werden gecodeerd om te werken met de eigenaardigheden van de vorige versies van IE. Microsoft gemaakt compatibiliteitsmodus (genaamd Compatibiliteitsweergave binnen de IE8 browser) te dwingen nieuwere versies van IE om oudere sites met behulp van de juiste versie van de rendering engine weer te geven. Omgekeerd Compatibility Mode is ook nuttig voor het signaleren dat uw site is bijgewerkt volledig compatibel met de huidige versies van IE te zijn.

VBulletin Compatibiliteit

Afhankelijk van wanneer u uw vBulletin site en welke sjabloon u gebruikt, een deel van de HTML of CSS code kan worden ontworpen voor compatibiliteit met oudere of nieuwere versies van IE. Als je een probleem hebt merken, zoals het verdwijnen van tekst of objecten die uit positie in de nieuwere browser compatibiliteit kan een probleem zijn. Als u het pictogram "gebroken pagina" in IE8 merken wanneer u uw site wilt bekijken, klikt u op het pictogram om uw site in Compatibility View te zien, en als het goed uitziet moet je een compatibiliteitsprobleem header toe te voegen aan uw site.

Schakelen Compatibiliteit

Er zijn twee primaire methoden voor het wijzigen van de Compatibility Mode van uw vBulletin forums. Ten eerste schakelt u de optie in het panel vBulletin administratie door te klikken op Opties in de rechterkant van de pagina, dan is het kiezen Cookies en HTTP-header opties in vBulletin 4 of hoger. Aan de onderkant van de pagina, schakelt u de Force nieuwste IE-modus radio-knop en klik op 'Opslaan'. Verfris uw site in de browser om te kijken of het probleem blijft bestaan.

Handmatig toevoegen van een koptekst

Als je ziet het pictogram "gebroken pagina" in IE8, zelfs wanneer de nieuwste IE optie Modus Force is ingesteld op Nee, probeer het toevoegen van de volgende <meta> tag aan de header van uw pagina's, boven alle andere tag, maar de <title> en andere <meta> tags:

<Meta http-equiv = "X-UA-Compatible" content = "IE 7 =" />

Deze tag zal dwingen IE8 en later naar uw pagina's met behulp van de IE7 rendering engine te geven. Na verloop van tijd moet je elke elementen gecodeerd voor eerdere versies van IE te werken, zodat ze voldoen aan de geldende normen en geven consistent in alle browsers.