Hoe maak je een Proxy Website

Hoe maak je een Proxy Website


Proxy websites zijn een essentieel onderdeel van het internet. Deze sites kunnen gebruikers firewall beperkingen te omzeilen om toegang te krijgen tot pagina's die hun netwerk zal normaal gesproken niet toe dat ze te zien krijgen. Hoewel ze meestal worden gebruikt voor het verkrijgen van toegang tot geblokkeerde websites, ze bieden ook internet-gebruikers met een unieke methode van de toegang tot Internet anoniem. Hierdoor kan die proxy gebruikt om hun identiteit geheim, wat erg belangrijk is voor veel mensen houden. Al deze aspecten samen een sterke vraag naar internet proxies creëren.

instructies

1 Open een rekening bij een webhost die proxy websites mogelijk maakt. Veel hosting bedrijven niet toestaan ​​proxies, omdat ze een grote hoeveelheid verkeer dat de servers overbelast kan genereren. Degenen die niet toestaan ​​proxy websites zal doorgaans de voorkeur aan dat u een Virtual Private Server (VPS) of een dedicated server. De meeste hosts niet toestaan ​​web proxies op een gedeelde server.

2 Een kopie van PHProxy. Dit script werkt als de software om uw proxy-site stroom te voorzien. PHProxy is gratis beschikbaar, zodat iedereen een proxy website kan maken zonder de uitgaven veel geld.

3 Log in op het bedieningspaneel voor uw web hosting account. Maak een MySQL database die wordt gebruikt door de PHProxy script. Noteer de database, de gebruikersnaam en het wachtwoord dat is gekoppeld aan de database. Deze informatie is nodig om het script te communiceren met de database configureren.

4 Bewerk het config.php bestand dat deel uitmaakt van het script. Open het bestand met een HTML-editor, zodat u de inhoud van het bestand kan bewerken en opslaan van de nieuwe kopie. Gebruik Windows Notepad als je niet beschikt over een HTML-editor hebben. Open gewoon het bestand, bewerkt u de website naam, adres van de website, database naam, database gebruikersnaam en database wachtwoord. Sla het bestand op nadat de informatie is bewerkt.

5 Gebruik een FTP-programma om alle bestanden te uploaden naar uw hosting account. U kunt een gratis exemplaar van Filezilla FTP te downloaden als je niet al een programma. Gewoon uploaden alle bestanden en mappen die bij PHProxy om uw web hosting account. Uw proxy website moet nu operationeel zijn.

6 Lees de documentatie die wordt meegeleverd met PHProxy. Volg de instructies in de documentatie om het script aan te passen, zoals het veranderen van kleur, pagina-indeling of andere visuele elementen. Dit zal u helpen een FTP-website die opvalt maken.

Hints

  • Als uw webhost PHP niet ondersteunt, kunt u CGIProxy gebruiken als alternatief. Dit script is gemaakt door dezelfde groep als PHProxy.