Hoe kan ik een Dell Latitude D810 installeren

Wanneer u een Dell Latitude D810 te kopen, moet u het besturingssysteem te installeren. De D810 is uitgerust met een software-cd die deze installatie bevat. Dus, moet u de installatie uit te voeren als u de computer te gebruiken. Gebruik de disc, zelfs als u wilt opnieuw installeren van het besturingssysteem na het opnieuw formatteren van uw computer.

instructies

1 Zet uw Dell D810 en plaats uw OS installateur schijf in het schijfstation. Als u uw installatie-cd kwijt bent, kunt u rechtstreeks contact op te nemen met Dell en vraag een nieuwe. U kunt ook het verkrijgen van één van de meeste PC computer winkels of winkels.

2 Volg de aanwijzingen op het scherm om te gaan door het installatieproces. Je hoeft alleen maar naar de "Doorgaan" en "Next" tabs klikken.

3 Bevestig de installatie wanneer gevraagd en uw computer opnieuw op te starten. Op dit punt, zal het besturingssysteem worden geïnstalleerd op uw computer en het zal klaar voor gebruik.

Hints

  • Als u opnieuw installeren van uw besturingssysteem, back-up van alle belangrijke gegevens vooraf. Het installeren van het besturingssysteem zal uw computer af te vegen en terug te sturen naar de fabrieksinstellingen.