Hoe maak je een Intel Imac Drive wijzigen

Hoe maak je een Intel Imac Drive wijzigen


De Intel iMac is een populaire één stuk desktop computer. Alle interne componenten zijn ondergebracht achter het LCD-scherm, dus er is geen behoefte aan een toren. Voor dag-tot-dag gebruik dit erg handig, maar het maakt het verwijderen en vervangen van componenten moeilijker dan gemiddeld bureaublad. Maar het veranderen van de harde schijf in de iMac is niet onmogelijk, het vereist alleen demontage.

instructies

1 Schakel de Intel iMac en plaats het gezicht naar beneden op een stevige werkruimte. Zoek de rechthoekige geheugenklep in het midden van het toestel, net onder het scherm.

2 Verwijder de twee geheugen klepje los en verwijder het klepje. Til de twee tabbladen geheugen release op beide kanten van het geheugen compartiment en de groene geheugenmodule zal iets pop uit. Verwijder het.

3 Verwijder alle schroeven uit de onderzijde van de computer naar de behuizing los te maken.

4 Plaats een hard plastic kaart (zoals een credit card) in de naad boven aan de achterkant van het scherm. Werk je een weg langs de opening, popping elk intern tabblad als je dat doet.

5 Zet de computer op zijn stand en verwijder de voorste plastic behuizing door het voorzichtig naar buiten te trekken van de bodem van de iMac. Leg de voorste naar beneden en je zal nu het LCD-scherm blootgesteld in de computerbehuizing.

6 Verwijder de vier schroeven (één in elke hoek) van het LCD-scherm.

7 Til het scherm omhoog en trek de LCD-kabels van waar ze aan te sluiten in de behuizing van de computer. Zet het scherm opzij en de interne componenten zullen nu zichtbaar in de behuizing zijn.

8 Zoek de rechthoekige harde schijf in de linkerzijde van de computer en til het op. Koppel de kabels van het einde van het station en zet de oude schijf opzij.

9 Vervang door een nieuwe schijf en monteer de iMac in de omgekeerde volgorde waarin u het nam uit elkaar.