Hoe te Build Your Own Receipe Website

De vreugde van het koken en eten zijn twee dingen die bijna iedereen eens kunnen worden over. Veel mensen houden om te eten en te experimenteren met verschillende ideeën in de keuken. Dit is waar het bouwen van uw eigen recept website kan van pas komen. Je krijgt om te worden belast met wat er op je website, terwijl het delen van de vreugde van het koken en eten met een wereldwijd publiek.

instructies

1 Vind een webhost. Er zijn honderden van web hosts online voor u om uit te kiezen. Sommige zijn gratis sites, terwijl anderen een maandelijkse of jaarlijkse vergoeding te vragen. Als u denkt dat uw website gaat om een ​​veel verkeer genereren, kunt u te houden aan een webhost die kosten. Ze hebben de neiging om speciale producten en instrumenten niet beschikbaar voor degenen met behulp van gratis web hosts bieden. Bij het zoeken naar een webhost voor uw recept website, op zoek naar degenen die onbeperkte ruimte en verkeer aan te bieden. Zorg ervoor dat ze bieden 24 uur per dag technische ondersteuning en gebruiksvriendelijke toepassingen. Volgens webhost Geeks, de top 10 web hosts van 2008 waren Immotion, Bluehost, WebHostingPad, JustHost, Hostmonster, Globat, Yahoo, GoDaddy, Lunarpages en Dot5Hosting.

2 Leren van de basis codes. Bij het ontwerpen van uw eigen webpagina, meestal een webhost zal u voorzien van elementaire achtergronden en zeer gebruiksvriendelijke toepassingen. Echter, als je echt wilt dat uw website om uit pop van de anderen moet je echt leren eenvoudige HTML-codes en vertrouwd te maken met programma's als RecipeML. RecipeML is een programma speciaal ontworpen voor een recept website die u zullen helpen uw recepten code in een gebruiksvriendelijke manier. Het programma is gratis en alles wat je hoeft te doen is te gebruiken zonder enige ongeautoriseerde wijzigingen. De makers van het programma ook vragen dat u de software op uw site bij naam te noemen. Als u liever alles zou doen op uw eigen, zijn er tal van HTML boeken die je kunt uit te checken in de bibliotheek of websites gewijd aan leer je de eenvoudige HTML op een snelle en eenvoudige manier.

3 Vind uw favoriete recepten. U kunt een stash van recepten die van generatie op generatie werden doorgegeven en u nu wilt om ze te delen met het publiek. Het creëren van je eigen recept website is de perfecte manier om dit te doen. Met de tools die worden geleverd met uw nieuwe website, kunt u ze gewoon plaatsen online of koppelingen maken van elk recept naar een nieuwe pagina. Een populaire manier om een ​​recept website te maken is om gebruikers een plek te geven om hun ideeën te plaatsen, chatten met anderen en blog over elk recept, zodat gebruikers kunnen praten als ze probeerden verschillende recepten, als zij hen en eventuele aanpassingen zij aan hen vond.

4 Onderzoek op het web voor andere recept websites. Voordat u begint met uw eigen recept website, kijk naar je concurrentie en verbeteren op het! Er zijn vele recept websites beschikbaar, maar als je echt wilt om de ante een kijkje nemen op de top vijf recept websites op het web. Volgens MakeUseof.com, de top vijf recept websites zijn GroupRecipes.com, SimplyRecipes.com, 101CookBooks.com, AllRecipes.com en Chow.com. Elk exemplaar is uniek en biedt alles, van de dagelijkse recepten om hoge klasse gastronomische gerechten en verschillende functies verschillen van de ene website naar de andere.

Hints

  • Bij het plaatsen van recepten die je eigen bent, kunt u op het auteursrecht hen. Op deze manier anderen kunnen ze gebruiken, maar ze zullen niet in staat zijn om krediet te nemen legaal voor hen.