Hoe kan ik een XPS-bestand naar JPG converteren

Hoe kan ik een XPS-bestand naar JPG converteren


XPS-bestanden zijn een alternatief voor PDF-bestanden. Deze Windows-gebaseerde bestanden behouden de opmaak van documenten die via e-mail of uploaden naar het internet. XPS-bestanden niet per se nodig om Word-documenten en kan afbeeldingen bevatten. Echter, veel foto-editor programma's niet van plan om het XPS-bestandsformaat herkennen. Als dit het geval je nodig hebt om het te converteren naar een meer populaire en meest gebruikte formaat zoals JPG (ook bekend als JPEG).

instructies

1 Download en installeer een XPS naar JPEG converter. Hoewel er een verscheidenheid van verschillende XPS-bestand converters beschikbaar op het web, de meeste alleen het bestand te converteren naar PDF. U kunt een echte XPS naar JPG-bestand converter vinden in JPG2XPS.com of Pagemarktechnology.com.

2 Start het converter programma. Wacht tot de software volledig te laden, klik en sleep de XPS-bestand in de belangrijkste kijkvenster van het programma.

3 Selecteer een output locatie, kies dan een formaat (indien gevraagd). In dit geval wil je het aan JPG (of JPEG) zijn.

4 Klik op "convert" (of "gaan," afhankelijk van de software die u gebruikt). De XPS-bestand is nu omgezet naar de JPG-beeldformaat.