Hoe maak je een Gravatar gebruiken in een blog

Hoe maak je een Gravatar gebruiken in een blog


Gravatars, een afkorting voor wereldwijd erkende avatars, zijn beelden die een blog gebruiker te vertegenwoordigen bij het plaatsen of commentaar op blogs. Gravatars kunnen eenvoudig worden gemaakt en geïmplementeerd in verschillende blog website platformen, waaronder WordPress, TypePad, Tumblr en Blogger. Gravatars helpen meer aandacht te vestigen op een blog, wat leidt tot meer verkeer. Gravatars bieden ook een manier om je imago, wat handig is als je het verkopen van producten of diensten het merk, en help andere computergebruikers herkennen en te helpen bij het vaststellen van uw imago als een expert op uw onderwerp.

instructies

Maak een Gravatar

1 Open een webbrowser en ga naar de Gravatar website en.gravatar.com. Klik op de "Get Your Gravatar Vandaag" knop.

2 Typ uw e-mailadres in en klik op "zich aanmelden." Een bevestigings e-mail wordt verzonden naar uw e-mail inbox. Ga naar je e-mail inbox, opent de Gravatar e-mail en klik op de activatie link.

3 Typ een gebruikersnaam en wachtwoord. Klik op "Aanmelden", dan klikt u op de link "Voeg één door hier te klikken" om een ​​afbeelding toe te voegen. Klik op de knop om te kiezen waar het beeld te selecteren.

4 Selecteer de afbeelding van de locatie en klik op de knop "Volgende". Snijd de foto en klik op de "Crop en Finish" knop. Klik op een cijfer op de "Kies een cijfer voor je Gravatar" pagina. De Gravatar is gemaakt, en u kunt nu de uitvoering van het op uw blog.

Gebruik een Gravatar in een blog

5 Open een webbrowser en ga naar de blog URL waar u wilt reageren.

6 Open de blog post waar u een reactie achterlaten. Klik op de link "Comment" op de blog post. Een reactie verschijnt.

7 Typ uw opmerking en klik op "Voeg je reactie toe." Het commentaar wordt weergegeven op de blog met uw gravatar afbeelding.