Hoe maak je een Windows Firewall voor een VPN configureren

Virtual Private Network (VPN) software maakt gebruik van poort 1723. Voordat u in staat om verbinding te maken met een VPN-poort bent, moet u uw Windows-firewall te communiceren met de netwerksoftware te openen. Als u niet beschikt over een poort, de Windows-firewall blokkeert de communicatie standaard te openen. Dit beschermt uw computer tegen onbevoegde toegang. Het openen van een haven is gunstig voor elke gebruiker die niet in staat is om verbinding te maken met VPN te wijten aan firewall problemen.

instructies

1 Klik op de Windows "Start" knop en selecteer 'Configuratiescherm'. Klik op "Security" om een ​​lijst van security hulpprogramma's voor de computer te zien. Klik op "Windows Firewall" om uw firewall-software te openen.

2 Klik op de "Een programma via Windows Firewall" optie. Klik op "Add" om een ​​poort te openen voor uw VPN-software.

3 Typ een naam voor uw instellingen in het geopende dialoogvenster. Typ "1723" in de "poort" tekstvak. Selecteer "TCP" in het "Protocol" drop-down box.

4 Klik op 'Bereik wijzigen' om uw instellingen op te slaan. Hiermee sluit de poort configuratie venster. Klik op "OK" weer in het hoofdvenster om uw instellingen op te slaan en sluit het belangrijkste eigenschappen venster.