Hoe maak je een website met producten te koop Build

Online kopen en verkopen, ook wel bekend als e-commerce, wordt steeds populairder de hele tijd. Met een beetje werk kunnen ondernemers geld te verdienen door de verkoop van artikelen online. U kunt een website en bieden producten te koop te bouwen en verdien een beetje extra inkomen.

instructies

Hoe maak je een website met producten te koop Build

1 online zoeken naar Web hosts die ruimte bieden voor pagina's op het internet. Web hosts gebruiken hun eigen servers om afbeeldingen en andere bestanden die u op uw online pagina's op te slaan. Je zult zowel betaalde als gratis hosts online te vinden. Zodra je er een te kiezen, kunt u aan de slag met behulp van een geldig e-mailadres om een ​​account aan te maken. Sommige Web hosts bieden specifiek bouwplaats functies voor e-commerce pagina's.

2 Gebruik de website-building tools om pagina's voor producten te creëren. Upload foto's en beschrijvingen van elk item te schrijven. U kunt u gratis e-commerce templates online om het gemakkelijker maken om uw pagina te ontwerpen.

3 Voeg winkelwagentjes en betaling functies, zodat u kunt geld ontvangen voor items. PayPal biedt credit card processing codes (te vinden onder Merchant functies op de home page) en je kunt ze op elke site. Google Checkout biedt handige tools, zoals een belasting rekenmachine en scheepvaart gereedschappen. U kunt deze en soortgelijke functies toe te voegen aan alle van de producten die u te koop aanbieden.

4 Gebruik dezelfde template en visuele elementen aan elke pagina te ontwerpen. Dit zal ervoor zorgen dat u een compleet, samenhangend site voor de verkoop van producten te creëren. Dubbele controle van alle verwerking van betalingen koppelingen.

Hints

  • Het is duidelijk dat alle prijzen en het kopen van informatie weer te geven om het voor klanten eenvoudig om producten te kopen te maken.
  • Kijken naar andere e-commerce sites voor het ontwerp ideeën.
  • Zorg ervoor dat uw site is live op het internet door het intikken van de URL in een zoekmachine.
  • Solliciteer belasting in overeenstemming met de wet op alle verkopen.
  • Claim inkomsten door de verkoop van de staat en de federale overheid per wet.
  • Bescherm persoonlijke credit card informatie die u verkrijgt op uw site.
  • Inclusief alle benodigde disclaimers op de site om fiscale verantwoordelijkheid voor het rendement, gemiste zendingen, enz. Te vermijden