Hoe maak je RAR bestanden Unzip op een Mac

Om te zorgen voor een snellere, efficiëntere overdracht van gegevens, zijn veel digitale bestanden gecomprimeerd of gearchiveerd. RAR is een veel voorkomende vorm van compressie. Het RAR-formaat, net als andere compressieformaten, werkt met behulp van een algoritme om een ​​kleinere bestand zonder verlies van gegevens te creëren. RAR bestanden worden vaker gebruikt met pc's, maar Mac-gebruikers kan RAR bestanden tegenkomen, in het bijzonder als het gaat om cross-platform software. Mac-gebruikers moeten een toepassing van derden te gebruiken om uit te pakken, of decomprimeren, RAR bestanden.

instructies

1 Gebruik UnRarX om RAR bestanden uitpakken voor gratis op je Mac (zie bronnen). Deze kale applicatie effectief haalt RAR bestanden. Om de applicatie na de installatie te gebruiken, start het op en een bestand slepen naar het hoofdmenu.

2 Aankoop Rugzak voor een RAR afzuigkap met een verscheidenheid aan andere functies (zie bronnen). Rugzak is een full-featured compressie en decompressie applicatie voor Mac-computers. Met Rugzak, kunt u gearchiveerde bestanden, waaronder RAR, 7zip, DMG, ZIP en Stuffit openen. Rugzak heeft ook de mogelijkheid om gecomprimeerde bestanden te maken en om te zetten gecomprimeerde bestanden naar andere formaten.

3 Openen RAR bestanden met behulp van de Free RAR Expander applicatie (zie bronnen). Na het installeren en starten van RAR Expander, u gebruik maken van de "Openen" menu-item om te zoeken naar het gewenste bestand en uit te breiden. RAR Expander bevat AppleScript ondersteuning voor degenen die willen scripts gebruiken om extractie Automat.