Hoe maak je een telefoongesprek op een Dell-computer maken

Hoe maak je een telefoongesprek op een Dell-computer maken


Het maken van een telefoontje van een Dell-computer vereist het gebruik van zoiets als een VoIP-interface, wat staat voor Voice Over Internet Protocol en zet de stem in een digitaal signaal verzonden via het internet, volgens de Federal Communications Commission. De meeste Dell-computers gebruiken Windows-besturingssystemen, dus je hoeft alleen maar om een ​​programma dat compatibel is met Windows voorbeeld. Er zijn diensten aan deze criteria voldoen, waaronder Eva Telefoon, CallingAmerica en Skype paar gratis.

instructies

1 Richt de internetbrowser om Evaphone.com (zie link in Resources). Dit is waarschijnlijk de eenvoudigste oplossing, omdat deze bepaalde plaats geen downloaden of registratie vereist. U typt gewoon het telefoonnummer, inclusief het netnummer en de landcode, en en druk op de groene knop "call". Een korte advertentie zal spelen - dat is hoe de site fondsen zelf - en een paar seconden later het programma het gesprek zal verbinden. De toegestane lengte voor de oproep zal variëren, afhankelijk van waar u belt.

2 Voor een andere optie, ga naar de CallingAmerica.com, een andere VoIP-website. Deze site is vrij gelijkaardig aan Evaphone. De duur van de gesprekken is beperkt tot twee minuten, tenzij u zich aanmeldt voor een betaalde account, in welk geval u oproepen tot vijftien minuten kan maken. Voer het netnummer en het telefoonnummer dat u wilt bellen, binnen de Verenigde Staten of Canada, en druk op de "Free Call Now" knop. Een korte advertentie zal spelen voordat de oproep is aangesloten.

3 Een derde optie is om Skype te downloaden. Skype is de kolos onder de VoIP-diensten, met veruit de meeste gebruikers van elke VoIP over de hele wereld, volgens Tech Spot (zie referenties 2). Hoewel Skype heeft wel betrouwbare service, het is alleen gratis te bellen naar andere Skype-gebruikers te maken. Met het oog op een oproep naar een vaste of mobiele telefoon te maken, moet je geld toe te voegen aan de Skype-account via een bankrekening of Paypal, en interlokale tarieven van toepassing. De beste optie als u gebruik maakt van Skype is om de persoon aan de andere kant van de lijn te krijgen om het te downloaden en te profiteren van de service voor onbeperkt gratis bellen - met het extra voordeel van de mogelijkheid om elkaar terwijl je 'zien re praten, als je beide webcams op uw computers.