How to Get documenten naar de iPad via iTunes

How to Get documenten naar de iPad via iTunes


De iPad heeft geen USB of disk drives voor een gemakkelijke document draagt ​​de manier waarop computer gebruikers zijn het verplaatsen van documenten voor decennia. Echter, het aansluiten van uw iPad op uw computer via iTunes werkt net als het aansluiten van een USB-drive, behalve dat het elimineert de extra hardware. Het proces is vergelijkbaar met de standaard sync u uitgevoerd om het opzetten van uw iPad in eerste instantie, en je moet regelmatig te herhalen om ervoor te zorgen uw iPad wordt volledig gesteund. In feite is het proces van overdracht gaat synchroniseren nadat u uw documenten hebt geselecteerd om toe te voegen aan de iPad. Elke keer dat u over te dragen, weet je dat je net zo goed een back-up van uw materialen.

instructies

1 Leg alle documenten die u wilt op de iPad te krijgen op de computer waarmee u gewoonlijk synchroniseert.

2 Sluit uw iPad in zijn sync-kabel; steek het andere uiteinde in een USB-poort op de computer.

3 Lanceer iTunes op de computer. Wacht tot het aan uw iPad herkennen onder de "Apparaten" lijst, getoond aan de linkerzijde van het scherm.

4 Veeg uw vinger over de iPad waar het zegt "Swipe om te annuleren" als de iPad en de computer automatisch te synchroniseren.

5 Klik op het tabblad 'Apps' op de top van de iTunes-venster van uw computer. Dit kan eruit zien als platte tekst, in plaats van een tab, afhankelijk van uw iTunes-versie en besturingssysteem.

6 Scroll naar beneden tot onder de algemene app lijst, stoppen als je naar de sectie "Bestanden delen". Kijk in dit gedeelte voor de app die u gebruikt om te werken met uw bestanden, zoals Pages, Documents To Go, GoodReader, QuickOffice of een andere app met een eigen file management systeem. Klik op die app.

7 bestanden toe te voegen aan de lijst met documenten die wordt weergegeven naast uw iPad. Op de meeste Mac-computers, kunt u gewoon slepen en neerzetten van uw bestanden van de computer naar het iTunes-venster. Op Windows-pc's, kunt u mogelijk om te slepen en neerzetten, of u kan nodig zijn om de instructies op het scherm te volgen om te zoeken naar de juiste bestanden.

8 Voeg elk bestand dat u wilt delen in dit deelvenster door of browsen en selecteren te slepen. Klik op "Apply" in de rechter benedenhoek.

9 Klik op "Sync" in de rechter benedenhoek na het lijkt, of klik op deze direct als je niet ziet 'Toepassen'. Wacht tot de synchronisatie te voltooien. Als het klaar is, worden de bestanden in het bestand management systeem binnen de app waar je ze toegevoegd.