Hoe maak je een data-gestuurde website Snel en Makkelijk

Hoe maak je een data-gestuurde website Snel en Makkelijk


Data-driven websites zijn al de woede, omdat ze ruimte te besparen, te elimineren herhaling en hoeft u niet nodig om te veel HTML-bestanden te creëren. Dit soort sites kunnen ook gemakkelijker worden gehandhaafd door middel van gebruiksvriendelijke interfaces. Om een ​​data-driven website snel en gemakkelijk maken, wil je een content management systeem (CMS), die in wezen doet al het werk voor u te gebruiken. Veel content management systemen zijn gratis en open voor maatwerk, en ze kunnen je aan de slag met een professioneel ogende site snel.

instructies

1 Koop een domeinnaam en een web hosting plan van een gerenommeerd bedrijf als HostGator, Go Daddy of DreamHost. Zorg ervoor dat uw hosting plan komt met ten minste een MySQL-database. Deze database zal uiteindelijk bevatten alle inhoud van uw site, en de meeste content management systemen vereisen hen.

2 Log in op het bedieningspaneel dat uw gastheer gaf je toegang tot na het aanmelden. Een van de onderdelen moeten worden geëtiketteerd "Databases" of "MySQL." Selecteer deze sectie en kies de "Create New Database" optie. U wordt gevraagd om de database te noemen.

3 Maak een gebruikersnaam en een wachtwoord; Zorg ervoor dat de gebruikersnaam is toegewezen aan de database die u zojuist hebt gemaakt.

4 Kies een CMS te gebruiken voor uw website. Veel open-source content management systemen bestaan ​​online voor u om uit te kiezen, allemaal met hun eigen set van de sterke punten. Plone bijvoorbeeld goed voor standaarden en veiligheid; Joomla! werkt goed met grootschalige locaties; Drupal doet community-sites goed; en WordPress is gespecialiseerd in het bloggen. Vragen bij webmaster message boards welke mensen en afkeer.

5 Download je gekozen CMS en deze uploaden naar uw webserver.

6 Open een browser en ga naar de locatie waar u de CMS geupload naar; Als u de bestanden in de root directory geupload, net navigeren naar waar uw homepage zou moeten zijn. U moet worden voldaan met een installatiescherm verstrekken van informatie over hoe u de CMS te installeren.

7 Voer uw MySQL database naam, gebruikersnaam en wachtwoord in de vereiste velden. Alle andere installatie-eisen moet worden spreekt voor zich. Eenmaal geïnstalleerd, wordt het CMS u voorzien van login gegevens naar een prive-administratief gebied.

8 Meld u aan bij de admin gebied. Dit biedt een complete interface voor het creëren en beheren van uw site en zal automatisch uw site de database-driven zonder dat u een van de achter-de-schermen werk te doen.