Hoe om films Zet op een DVD-schijf

Hoe om films Zet op een DVD-schijf


Putting films op een DVD vereist het gebruik van een digitaal videobestand. Als de film is nog steeds in analoog formaat als een VHS of miniDV tape, moet u eerst vastleggen van de beelden in real time door het digitaliseren van de video in de computer. Speel de tape met behulp van een camera of cassettedeck aangesloten op de computer, terwijl een video-editing software de beelden vastlegt. Sommige digitale filmbestanden kan ook eisen dat het gebruik van een conversie programma voor het eerst, zodat het branden van dvd-programma een compatibele film formaat kan herkennen.

instructies

1 Check de video speelduur van de film of films die u wilt branden in een enkele DVD-schijf. In het ideale geval kan een gewone DVD alleen geschikt voor maximaal 4,7 GB aan gegevens. Voor video's, betekent dit dat tot twee uur van de film een ​​enkele DVD kan passen. In het geval u meer dan twee uur van filmbeelden voor DVD branden, moet u ze scheiden op basis van wat één schijf kan tegemoet te komen, dan branden elke DVD afzonderlijk.

2 Open source filmbestanden in uw DVD-software voor het branden. Als u meer dan één film te branden op een enkele disk, zet ze op basis van de volgorde waarin u wilt dat ze worden weergegeven in uw DVD. Sommige DVD branden programma's ook mogelijk DVD-authoring, zodat je menu's in uw DVD-schijf kan zetten.

3 Configureer de instellingen die u wilt gebruiken in uw DVD. Terwijl de instellingen verschillen van de ene-DVD branden software naar de andere, de basisinstellingen vereiste in elke software omvatten uw favoriete DVD-naam; het aantal schijven dat u wilt branden; en de schrijfsnelheid te gebruiken voor het brandproces.

4 Druk op de knop "Burn" of andere commando naam bevestiging van het brandproces.

Hints

  • Populaire voorbeelden van-DVD branden programma's omvatten Toast Titanium, Nero, iDVD en Ulead DVD Factory.
  • Populaire voorbeelden van het converteren van bestanden programma's QuickTime Pro, VLC, AVS Video Converter, Advanced X Video Converter en ImTOO MOV Converter.