How Do You Download Music?

Er zijn vele manieren om online muziek te downloaden van MP3-blogs om software die u zal toestaan ​​om te zoeken en liedjes downloaden van uw favoriete artiesten. Er zijn miljoenen nummers beschikbaar zijn via deze diensten, dus het vinden van die perfecte lied om de dag te gaan is gewoon een klik verwijderd. Door te zoeken op het internet en muziekdienst databases, kunt u zelfs de meest obscure nummer uit je verleden te vinden.

Searching For Music

Maak een lijst van de muziek die u wilt downloaden. Het kan moeilijk zijn om gratis muziek te downloaden te vinden, dus overwegen abonnementsdiensten zoals Napster en Rhapsody, die een vergoeding kunt u elke maand een bepaald aantal nummers te downloaden. In vergelijking met websites als iTunes, kan dit bespaart u wat geld.

Zoek blogs die downloadbare MP3s bevatten. Veel van de blog websites die gratis MP3's worden georganiseerd door genre bevatten, dus gebruik een blog aggregator zoals The Hype-Machine om u te helpen bij het vinden van de kunstenaars waarvoor u op zoek bent. U kunt meestal gewoon op het nummer vindt u en uw computer zal het downloaden naar de map die u wilt in het aan te houden.

Gebruik de zoekfunctie in de muziek programma's zoals iTunes, eMusic en Napster interface. Dit is een eenvoudige manier om de artiest en de titel van het nummer dat je zoekt snel te vinden. U kunt dan de aankoop van het lied en toevoegen aan uw bibliotheek. Elk van deze programma's heeft parameters die gebruikt kunnen worden en plaats te zoeken om te voorkomen dat wieden door meerdere niet-relevante resultaten.

muziek Software

Download de iTunes-software van iTunes.com. Dit zal u toelaten om te zoeken en de aankoop muziek van alle genres, want dit is de meest populaire service beschikbaar voor het downloaden van muziek. Het zal ook helpen u muziek die u al hebt gekocht of hebt toegevoegd aan uw computer uit je persoonlijke collectie cd's te organiseren. Zoek naar een artiest en nummer in en klik op "Get Song" om het downloaden te starten.

Download de gratis Rhapsody-software te downloaden en te luisteren naar liedjes met dit abonnement service. Voor een lage maandelijkse vergoeding, kunt u zo veel nummers luisteren als je wilt, en je kunt nummers individueel te kopen, evenals een compleet album voor een gereduceerde prijs. Deze software kan ook het organiseren van de liedjes die je hebt gekocht, alsmede die op uw computer.