Hoe kan ik gebruikte boeken verkopen Today

Heeft u zelf een heleboel boeken en hebben behoefte aan extra geld van de ruimte? Er zijn vele manieren om tweedehands boeken te verkopen om extra geld te verdienen. U kunt tweedehands boeken online te verkopen op verschillende locaties en ook in uw lokale gemeenschap. De verkoop van tweedehands boeken is een geweldige manier om extra inkomsten te creëren. Leer hoe u tweedehands boeken zowel online als in uw stad te verkopen.

instructies

1 Cash 4 Books to gebruikte boeken verkopen
Cash4Books.Net is een grote website die u kunt gebruiken om tweedehands boeken te verkopen. De site is zeer eenvoudig te gebruiken om tweedehands boeken te verkopen. Het enige wat je hoeft te doen is het invoeren van de ISBN-nummers van de boeken die je hebt en zien of ze hen koopt. Als ze accepteren, je gewoon afdrukken van een scheepvaart-label en stuur uw tweedehands boeken uit. Zo simpel is het om tweedehands boeken te verkopen. Cash4Books accepteert voornamelijk tekst boeken en meer wetenschappelijke boeken.

2 Powell's Books to gebruikte boeken verkopen
Een andere grote website voor tweedehands boeken verkopen Powell's. Tweedehands boeken over Powell's te verkopen die u nodig hebt om een ​​account de ISBN-nummers van de boeken die u wilt verkopen te maken en vervolgens te voeren. Powell's zullen betalen voor de verzendkosten en dit maakt het zeer eenvoudig om tweedehands boeken online te verkopen.

3 Verkoop gebruikte boeken op eBay en Amazon
Je kunt ook tweedehands boeken op Ebay en Amazon. Om tweedehands boeken op Ebay of Amazon verkoopt u nodig hebt om een ​​beetje meer werk te doen dan op Powells of Cash4Books. U moet de verkoop en de scheepvaart te beheren, alsmede de follow-up met de koper en het opzetten van betaling. Dit kan echter een geweldige manier om tweedehands boeken te verkopen.

4 Verkoop gebruikte boeken in uw gemeenschap
Veel kleine boekhandels neemt de gebruikte boeken te kopen. Met behulp van de gele pagina's, kunt u de lokale boekhandels bellen en vragen of je in staat zijn om tweedehands boeken te verkopen aan hen. Je kan ook een werf verkoop tweedehands boeken die u wilt om zich te ontdoen van te verkopen.

Hints

  • Voorwaarde is uiterst belangrijk wanneer u tweedehands boeken verkopen. Alleen boeken in goede conditie zal door online bedrijven die boeken te kopen worden aanvaard.