Tekenen dat de geluidskaart op je laptop is stervende

Tekenen dat de geluidskaart op je laptop is stervende


Een geluidskaart is een uitbreiding poort voor computers die input en output audio-signalen uitzendt. Wanneer een geluidskaart gaat over op uw laptop om te sterven, zul je het meteen. Typische audio kwaliteit afspelen zal worden beïnvloed, en audio kan helemaal verdwijnen. Voor laptops, dit is een bijzonder lastig evenement omdat je niet wilt dat uw laptop om te proberen en vervang de kaart zelf te openen.

knetterend geluid

Sommige gebruikers zullen merken dat tijdens het afspelen van muziek van een krakend geluid wordt duidelijk. Dit geluid zal blijven bestaan ​​voor een paar seconden te stoppen dan, weer op gang komen willekeurig. Dit geluid kan een teken zijn dat uw geluidskaart er niet in slaagt zijn, maar je moet controleren of er andere mogelijke oorzaken voor het eerst. Bent u met behulp van een koptelefoon of luidsprekers, of het knetterende geluid komt uit die alle of alleen een bepaalde een. Controleer ook de audio-indeling. Het is mogelijk dat het knapperende is beperkt tot een bepaald formaat en dat je nodig hebt om drivers te updaten.

Volume Wijzigingen

Plotselinge veranderingen in volume, of volume volledig uitsnijden van toen terug te komen, kan betekenen dat uw geluidskaart niet meer goed is geconfigureerd met de software of dat het ontbreekt. Veel geluid problemen optreden als de geluidskaart niet reageren op het volume bevelen die uit software of hardware. In dit geval kan het zomaar zijn dat je nodig hebt om uw software bij te werken en te downloaden nieuwe geluidskaart drivers. Echter, een oudere geluidskaart nodig vervangen.

Geen geluid

Geluidskaart mislukking begint zelden met helemaal geen geluid. Als u niet in staat om geluid te krijgen, moet u mogelijk drivers updaten of controleer de verbinding instellingen voor uw hardware. Ten eerste, zorg ervoor dat de volumeregelaars goed werken. Als u niet in staat om audio-uitgang bij allen te krijgen, is het mogelijk dat uw geluidskaart niet meer ontvangt audiosignalen van de software.

Input / Output Devices

Als input en output audio-apparaten, zoals luidsprekers, een hoofdtelefoon of microfoon niet langer te registreren of de juiste opnemen, kan uw geluidskaart worden falen. Soms is er een zwakke geluid, een ruis of statisch geluid zal zijn, dat je kunt horen tijdens het gebruik van deze apparaten. Als ze zijn allemaal in orde, maar niet afgespeeld geluid van de computer, hebben de geluidskaart connectors waarschijnlijk gegaan slecht.