Hoe te verwijderen MySpace History

houdend met de geschiedenis verwijderen van iets dat veel gebruikers hebben, niet alleen om hun privacy te behouden, maar ook om hun accounts van verzanden met opgeslagen bestanden te houden. de geschiedenis op social networking websites, met name MySpace verwijdert, is iets anders dan het verwijderen van de geschiedenis van uw internetbrowser of e-mailaccount. Er zijn drie soorten geschiedenis die in MySpace worden opgeslagen, maar ze kunnen allemaal worden verwijderd door de juiste processen.

instructies

Hoe te verwijderen MySpace Inbox en Reacties Geschiedenis

1 Inloggen op uw MySpace-account, de muis over 'Mail', gelegen in de horizontale navigatiebalk aan de bovenkant van de pagina, en klik op "Inbox" in de drop-down menu dat verschijnt onder "Mail."

2 Klik op de doos vinkje direct boven uw berichten en aan de linkerkant van de "Delete" knop om alle berichten op de pagina te selecteren en klik vervolgens op "Delete" om ze te verwijderen. Herhaal dit proces voor elke pagina in uw inbox om alle berichten te verwijderen.

3 Klik op "Verzonden berichten", "Drafts", "Opgeslagen", "Junk" en "Trash" en herhaal het proces beschreven in stap 2 om de berichten in deze mappen verwijderen.

4 Muis over "Profile", gelegen in de horizontale navigatiebalk aan de bovenkant van de pagina, en klik op "My Comments" in de drop -. "Profile" menu bepaald dat onder verschijnt

5 Klik op de doos vinkje direct boven uw commentaar naast "Name" om alle opmerkingen te selecteren en scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina, en klik op "Delete Selected" om alle opmerkingen over de pagina te verwijderen. Herhaal dit proces voor elke pagina van de reacties op al uw MySpace opmerkingen verwijderen.

Hoe te verwijderen MySpace Messenger History

6 Klik op de boodschapper icoon MySpace gevonden op uw desktop, werkbalk programmabestanden of op de MySpace website en inloggen op MySpace boodschapper met behulp van uw MySpace-account gebruikersnaam en wachtwoord.

7 Klik op "File", scroll naar beneden en selecteer 'Voorkeuren' in de boodschapper venster MySpace.

8 Klik op het tabblad "Message History" en selecteer "Clear All Message History Files" om alles te wissen eerder ingelogd MySpace messenger-berichten.

9 Selecteer "Niet opslaan Mijn IM," zich ook binnen het tabblad "Message History", om het bericht te besparen optie uit te schakelen, zodat er geen toekomst chatberichten die u verzendt of ontvangt zal gered worden.

10 Klik op "OK" om uw voorkeuren op te slaan en sluit het venster om terug te keren naar de boodschapper venster MySpace.

Hints

  • Reset uw messenger voorkeuren als je ooit opnieuw downloaden van de boodschapper van uw huidige computer of op een nieuwe, als ze worden niet automatisch geconfigureerd.
  • uw geschiedenis verwijderen van op uw computer verwijdert alleen de records van uw computer; De registers mogen nog steeds te vinden op anderen 'boodschappers, inboxen en commentaar gebieden.