Hoe maak je een beschadigde Zip Disk Open

Hoe maak je een beschadigde Zip Disk Open


Zip disks zijn een verwisselbaar opslagapparaat vergelijkbaar met diskettes. Zij hebben doorgaans een hoge opslagcapaciteit van ten minste 100 MB en 750 MB boven ook. Bij continu gebruik kunnen ze onleesbaar of corrupt geworden. Het openen van een onleesbare Zip-schijf omvat een twee stappen. Het herstel van de beschadigde schijf en herstellen van de bestanden. Zodra de gegevens zijn hersteld, vervangt u de Zip om verdere problemen te voorkomen.

instructies

1 Klik op de link voor Bad Copy Pro in de sectie middelen van dit artikel, of het vinden van een soortgelijke data recovery website. Volg de instructies op het scherm voor het downloaden en installeren van het programma op uw computer.

2 Ga naar het menu "Start" en klik op "Computer." Zoek de drive die de Zip-drive vertegenwoordigt.

3 Klik met de rechtermuisknop op de Zip en kies "Format." Klik op de knop "Start" en wacht, terwijl het herstelprogramma herstelt de Zip. Het kan een paar minuten duren, maar het hangt af van uw computer en internetverbinding.

4 Open het herstelprogramma. Klik op de "Flash drive en de Zip-disk" schakel in het venster weergegeven.

5 Klik op 'Drive Letter "en selecteer de locatie van de Zip-drive uit de lijst. Klik op "Recovery mode" en kies "Rescue beschadigde bestanden."

6 Klik op 'Volgende'. Scroll naar beneden en zoek opties. Selecteer "Recovery" en kies "Max data."

7 Zet een vinkje in het vakje naast de mappen die u wilt ophalen.

8 Klik op "Next" en selecteer "Start herstel." Wacht tot het programma om het proces te voltooien.