Hoe werkt Iemand Afmelden FeedBurner e-mail?

FeedBurner dienst kunnen gebruikers zich abonneren op RSS-feed content via e-mail. E-mail abonnees krijgen een e-mail op een bepaalde tijd op elke dag van uw blog is bijgewerkt, hetzij in de vorm van een enkele post of een e-mail met meerdere berichten voor meer productieve blogs. Je kunt jezelf van een feed automatisch of handmatig verwijderen door het voer eigenaar.

afmelden automatisch

U kunt uzelf verwijderen uit een feed mailinglijst allen tijde zonder interactie met het voer eigenaar. Klik op de Afmelden Now 'koppeling aan de onderkant van de e-mail. Als de inhoud van de e-mail is bijzonder lang je kunt zien' '[Bericht Geknipte] ", gevolgd door een link met de tekst" Bekijk volledige bericht. "Klik op de link om te bekijken de voettekst van het bericht en de unsubscribe link. de link wordt een nieuw venster of tabblad te openen. u wordt gevraagd te bevestigen dat u zich wilt afmelden.

Het verwijderen van een abonnee

U handmatig verwijderen van een gebruiker uit een Feed u beheren op de FeedBurner pagina. Klik op het tabblad 'Publiceer' en selecteer "E-mail Abonnementen" van de zijbalk links. Zich boven de knop Opslaan op de onderkant van de pagina is uw fundamentele abonneegegevens (dwz "Total Abonnees: 20") en een link naar "View Abonnee details." Klik op de link aan de individuele e-mailadres van elke abonnee te zien en kies de knop "Verwijderen" aan de rechterkant van het e-mailadres dat u wilt verwijderen.

Afmelden gegevens

FeedBurner biedt de mogelijkheid om op de E-mail Abonnementen pagina kunt u een e-mail elke keer dat iemand zich uitschrijft van uw feed te ontvangen. Schakel dit door te klikken op het selectievakje naast deze optie (direct gelegen boven abonneegegevens) en het opslaan van uw wijzigingen. Deze gegevens worden aan de "Van" adres in te stellen over de "Mededeling Voorkeuren" pagina, gelegen op de zijbalk links hieronder worden verzonden "E-mail abonnementen."

Huidige abonneegegevens

Een andere optie voor u beschikbaar op de e-mail abonnementen pagina is om een ‚Äč‚Äčlijst van al uw abonnees in een door komma's gescheiden waarden bestand te downloaden. CSV-bestanden worden ondersteund voor het importeren van adressen in de meeste e-mailprogramma's; het kan ook worden gebruikt als u overstapt naar een nieuwe feed management software en handmatig wilt adressen van de ene dienst naar de andere. Houd in gedachten dat je mensen de persoonlijke adressen bent hanteren; gebruiken ze verantwoord en ethisch.