Hoe te verbinden twee computers op het Data Transfer

Hoe te verbinden twee computers op het Data Transfer


Handmatig verplaatsen van gegevens, muziekbestanden en foto's met behulp van een flitser of een externe harde schijf is een tijdrovende klus. Windows-besturingssystemen bieden een instrument dat de file-migratie proces automatiseert, bespaart u tijd en frustratie. De wizard Bestanden en instellingen overzetten verzamelt uw gegevens en instellingen en beweegt ze met behulp van een directe fysieke verbinding. Helaas kan het programma geen programma's, die u moet opnieuw installeren met behulp van uw programma's schijven te verplaatsen, volgens Microsoft. Aan de slag is gemakkelijk en vereist slechts een paar minuten van uw tijd.

instructies

Verzamel Bestanden op de oude computer

1 Steek het ene uiteinde van de crossover-kabel in Ethernet-poort van de oude computer. Steek het andere uiteinde van de kabel in de Ethernet-poort van de nieuwe computer. De kabels zijn veilig als je hoort ze klikken.

2 Klik op "Start" en ga naar "Alle programma's" en vervolgens "Accessoires" en "System Tools" op de computer die u de overdracht van bestanden uit. Klik op 'Wizard Bestanden en instellingen overzetten. "

3 Klik op de knop "Volgende" in de wizard en selecteer de "oude computer" knop op het volgende scherm. Klik op de "Direct kabel" knop op het volgende scherm.

4 Selecteer de items die u wilt overbrengen. U kunt de "Files only" of "Beide bestanden en instellingen" knop te selecteren. Klik op de knop "Volgende". De wizard zal uw computer te scannen en het verzamelen van uw gegevens bestanden en instellingen.

Bestanden overzetten naar de nieuwe computer

5 Klik op "Start" en ga naar "Alle programma's" en vervolgens "Accessoires" en "System Tools" op de computer waarmee u de overdracht van bestanden. Klik op 'Wizard Bestanden en instellingen overzetten. "

6 Klik op de knop "Volgende" in de wizard en selecteer de "nieuwe computer" knop op het volgende scherm. Klik op de "Direct kabel" knop op het volgende scherm.

7 Klik op de knop "Ik heb niet de wizard schijf nodig hebben" en klik op 'Volgende'.

8 Klik op de "Direct kabel" knop en klik vervolgens op 'Volgende'. De wizard zal beginnen met de overdracht van uw gegevens naar de nieuwe computer.