Hoe maak je een Aangehaald webpagina Cite

Hoe maak je een Aangehaald webpagina Cite


Dus je hebt gedaan uw online onderzoek, het samenstellen van al uw bronnen en zijn klaar om het schrijven te beginnen. Het enige probleem is één van uw favoriete bronnen is een website die andere bronnen citeert. U bent waarschijnlijk krassen op je hoofd. Hoe maak je een geciteerd webpagina citeren? Het proces is niet alles wat ingewikkelder dan alleen het citeren van een webpagina. Het vereist een beetje meer werk, maar op het einde is niet al te lastig.

instructies

Verwijzen

1 Probeer om te jagen op de bron van de webpagina heeft aangehaald voor zijn artikel. Zo zouden veel online artikelen links naar hun referenties aan de onderkant van de pagina te hebben. Ga naar de referenties secties en klik op de link geciteerde verwijzing naar de originele bron te bereiken. Als het een boek of een tijdschriftartikel en niet online noteer de referentie als is en kijk of je het kan vinden bij een lokale bibliotheek of ergens anders online.

2 Controleer of het boek, artikel of online publicaties zijn gerenommeerde. U kunt deze doen door de herziening van het werk uit de eerste hand. Controleer de geloofsbrieven van de auteur en het onderzoek het werk gebruikt. Als je niet fysiek kan vinden het artikel, boek of website, onderzoek haar informatie via zoekmachines. U kunt op zijn minst uit te vinden informatie van de auteur en andere gerelateerde zaken. Als de bronnen niet gerenommeerde of als u echt niets over de werken weten, niet noemen de genoemde webpagina en het vinden van een meer betrouwbare bron.

3 Citeren de bronnen van de website maakt gebruik van zodra u de bron te lokaliseren. Cite als elke andere bron. Alleen verwijzen naar de bronnen waarvan u de gegevens gebruiken. Als bijvoorbeeld de website noemt drie bronnen, maar uitsluitend informatie van één van de bron website citeert gebruiken, alleen noemen die bron. Als de primaire bron is een andere website, citeren de site als deze: laatste naam van de auteur, voornaam. "Artikel titel." Website naam. Organisatie naam. Web. Date website is geopend. Als de primaire bron is een boek, tijdschrift of periodiek, volg dan de algemene Modern Language Association standaardformaat.

4 Cite de genoemde webpagina als elke andere website. Je moet citeren alle bronnen die u gebruikt vanaf de genoemde website, alsmede de eigenlijke geciteerde website.

Hints

  • Als u nog niet de bronnen van de genoemde webpagina kunt vinden, dan gewoon citeer alleen de genoemde webpagina. Als de persoon het bekijken van uw werk bezoekt de webpagina, zal hij de citaten van het werk heeft gemaakt te zien. Dus zorg ervoor dat deze bronnen zijn van goed onderzoek kwaliteit.