Scrollen Problemen met de MacBook

Scrollen Problemen met de MacBook


Voordat grafische gebruikersinterfaces op computers, als alles op een scherm was regels tekst, gebruikers kunnen omhoog en omlaag door lange documenten met de "Page Up" toetsen "Page Down". Hedendaagse eigenaars MacBook moeten meer fijnkorrelig scrollen methoden, zoals scrollen met twee vingers op de trackpad of het scrollwiel op een randapparaat. U kunt meestal oplossen MacBook scrollen problemen door het installeren van de benodigde software of het bevestigen van configuratie-instellingen.

scroll Instellingen

Terwijl de MacBook trackpad laat het u omhoog en omlaag een pagina met twee vingers, zal deze functie alleen werken als je het hebt ingeschakeld in OS X Systeemvoorkeuren. U kunt controleren om te zien of scrollen met twee vingers wordt mogelijk gemaakt door het invoeren van Systeemvoorkeuren alvorens te klikken op het pictogram "trackpad". U moet controleren de "Scroll" radio vakje onder "Two Fingers" voor scrollen met twee vingers aan het werk.

Software updates

Een andere mogelijke reden voor het scrollen is een software bug in de OS X-besturingssysteem of de firmware die de trackpad zelf reguleert. Als uw MacBook software niet up-to-date, kan het ontbreken van een software patch Apple uitgebracht om het probleem op te lossen. U kunt deze software patches door te klikken op het pictogram "System Update" in het venster Systeemvoorkeuren, dan klikken op de "Nu controleren" knop.

Mouse Drivers

Als je problemen hebt met het scrollwieltje van de muis is aangesloten op de MacBook, kan het probleem een ​​gebrek aan steun bestuurder. Drivers zijn software waarmee besturingssystemen hardware componenten, zoals een muis. Als fabrikant van de muis niet een stuurprogramma voor Apple's OS niet te programmeren, functies, zoals het scrollwiel onregelmatig of helemaal niet kunnen werken.

Bootcamp Software

MacBooks kan dual boot Microsoft's Windows-besturingssysteem naast besturingssysteem van Apple, maar een standaard installatie van Windows niet volledig alle van de hardware van je MacBook te ondersteunen. Functies zoals scrollen met twee vingers zal niet werken, tenzij je loopt de "Bootcamp Installer" van het systeem te installeren schijf die met de MacBook kwam.