Over Memory Sticks voor een Compaq Presario Notebook

Over Memory Sticks voor een Compaq Presario Notebook


Presario is een lijn van notebook-pc's vervaardigd door HP / Compaq. Met meer dan 100 modellen in de Presario lijn, zijn er vrijwel geen universele specificaties betreffende RAM anders dan de form-factor.

SO-DIMM

Net als bij andere laptop en notebook computers, Presario laptops vereisen Small Outline-dual inline memory modules (SO-DIMM). Dit is vrijwel de enige universele specificatie met betrekking tot Presario notebook geheugen. Desktops gebruik maken van de fysiek grotere Dual Inline Memory Modules (DIMM's).

Het bepalen van het type

De handleiding die bij uw Presario kwam zullen specifieke informatie met betrekking tot het geheugen, grenzen en de configuratie-opties van uw laptop te bieden. Anders, veel websites bieden diagnostische hulpmiddelen om u te helpen het type geheugen dat door uw specifieke Presario (zie bronnen) te bepalen.

Waarschuwing

Het installeren van onjuiste geheugen in uw Compaq Presario notebook zal problemen veroorzaken. Incompatibele geheugenkaart kan voorkomen dat uw computer begint helemaal niet, waardoor het van cruciaal belang om te zorgen dat u de juiste soort en hoeveelheid te gebruiken in een upgrade.

upgrading

De handleiding bevat meestal informatie met betrekking tot het geheugen upgrades. Dergelijke informatie omvat, waar het geheugen ligt aan uw model, hoe om toegang te krijgen en hoe fysiek voorvormen de upgrade. Terwijl het proces is redelijk vergelijkbaar tussen laptops, kan uw Presario specifieke instructies hebben, dus contact op met de handleiding voordat u de upgrade.