Hoe kan ik Multi-Volumes herstellen Met Acronis Universal Restore

Hoe kan ik Multi-Volumes herstellen Met Acronis Universal Restore


Acronis True Image Home ondersteunt een plug-in genaamd Acronis Universal Restore. Terwijl True Image Home kunt u een back-up en herstellen van uw harde schijven op dezelfde hardware, Universal Restore kunt u uw foto's te herstellen naar andere computers met verschillende hardware. Nadat u een eerste back-up van uw volumes maken en maak een rescue herstel-cd, kunt u uw foto's van meerdere volumes naar andere computers te herstellen met behulp van de herstel-cd.

instructies

1 Open Acronis en klik op "Tools & Utilities" op het startscherm. Klik op 'Rescue Media Builder "en klik op' Volgende '. Selecteer de "Acronis True Image Home (volledige versie)" in en klik op 'Volgende'. Selecteer de nodige opstart parameters en klik op 'Volgende'. Plaats een lege schijf in uw cd- of dvd-brander en klik op "CD-R / RW" op het venster "Bootable mediatype selectie". Klik op "Next" en "Doorgaan" om uw bootable rescue CD te maken.

2 Herstart de computer en druk op de toets die nodig is om toegang te krijgen tot de BIOS-instellingen. Hoewel dit is meestal "F2" of "Delete" zal uw computer de juiste sleutel toen het eerst laarzen te tonen. Gebruik je pijltjestoetsen om "Boot" op het BIOS-scherm te selecteren en te gebruiken "+" en - toetsen om de laarsorde omhoog en omlaag te veranderen ''. Maak uw cd-station het eerste item in de lijst en selecteer "Exit" om uw instellingen op te slaan.

3 Plaats de herstel-cd en start de computer opnieuw op te starten. Selecteer "Mijn schijven" onder "Herstellen" op het scherm dat verschijnt. Selecteer de disk-images voor de volumes die u wilt herstellen in de lijst die verschijnt of klik op 'Bladeren' om ze handmatig te lokaliseren. Klik op "Next" en kies "herstellen Volledige schijven of partities." Selecteer de "Use Acronis Universal Restore" in en klik op 'Volgende'.

4 Selecteer de locatie van de stuurprogramma's die je moet installeren, indien nodig, door het selecteren van "Zoeken naar stuurprogramma's op de volgende locaties" en te klikken op "Add Search Path." Klik op 'Zoek verwijderbare media voor stuurprogramma's "als u wilt dat Acronis om te zoeken naar stuurprogramma's automatisch. Klik op 'Volgende'.

5 Kies de schijven die je nodig hebt om te herstellen op het scherm "Wat te herstellen" en kies de locaties waar u wilt het herstel afbeeldingen te installeren. Selecteer "Opties" en "Back-up voor het herstel" als u om de beelden te controleren. Klik op "Finish" en "Doorgaan" om uw volumes te herstellen.