Hoe te verwijderen van een Mailing List

Hoe te verwijderen van een Mailing List


Het krijgen van ongewenste e-mail is een overlast. Maar er is altijd een manier om jezelf uit de lijst te verwijderen, of het nu een e-maillijst of standaard mailinglijst. Elke mailing list is anders, dus het is belangrijk om veel aandacht te besteden om volledig te worden verwijderd, zodat uw mailbox weer vrij van indringers kan zijn.

instructies

emails

1 Open de e-mail van de mailing lijst die u niet meer wenst te e-mails van.

2 Scroll helemaal naar de bodem van de e-mail. Er moet een link die "Uitschrijven" leest, "Verwijder mij" of iets in die richting zijn. Klik op deze link.

3 Het moet een nieuw venster openen naar een website waar het zal ook zeggen dat je afgemeld bent geweest of het zal u vragen om te beslissen wat te doen. Als er een 'unsubscribe' knop klikt, dan klikt u op 'submit'.

4 Als er geen 'unsubscribe' Koppeling, dan moet er een soort van instructies aan de onderkant, met betrekking tot afmelden zijn. Soms zou kunnen zeggen om de e-mail doorsturen en typ 'unsubscribe' in de titel. Volg wat instructies zijn er.

5 Als u geen instructies, stuur dan een e-mail naar de klantenservice verzoeken te worden verwijderd, die u kunt vinden door direct naar hun website.

Standaard post

6 Vind de catalogus of brief die u wilt worden uitgeschreven aan.

7 Zoek de informatie 'personeel' aan de binnenkant van de catalogus om een ​​gratis klantenservice nummer te vinden. Of, als het een brief, zoekt een telefoonnummer.

8 Als er geen telefoonnummer of je kunt niet door, vinden hun website en contact met de klant ondersteuning via e-mail. Soms kijken door hun vragen kunnen ook de vraag hoe af te melden beantwoorden.

9 Als er geen website en u kunt een telefoonnummer niet te vinden, contact opnemen met de Federal Trade Commission of FTC (zie bronnen). Daar hebben ze alle informatie die u nodig hebt om jezelf uit een vervelende mailinglijst te verwijderen.

Hints

  • Wees geduldig; soms zal het verzoek niet onmiddellijk gaan door en u kunt nog steeds ongewenste e-mail te ontvangen voor een korte tijd. Als het probleem aanhoudt, start het proces helemaal opnieuw of ga naar de FTC website.