Hoe de snelste computer te bouwen

Hoe de snelste computer te bouwen


Een snelle computer kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals videobewerking, 3D-modellering en zelfs krachtige gaming. Het hebben van de snelste computer mogelijk betekent dat je in staat om te lopen zowat elk van de nieuwste en beste applicaties en games op de hoogste instellingen. Als u wilt de snelste computer te bouwen, moet je bereid zijn om een ​​aanzienlijke hoeveelheid geld uit te geven, omdat de bouw van een snelle computer is niet goedkoop. U kunt verwachten om overal door te brengen van $ 2.500 tot $ 5.000, afhankelijk van welke onderdelen u gebruikt.

instructies

1 Bepaal wat u wilt uw computer te gebruiken voor. Als u wilt de snelste gaming computer te bouwen, zal de benodigde onderdelen anders dan het nodig is om een ​​computer die de snelste bij 3D-rendering-toepassingen zal worden gebouwd onderdelen zijn. Als u niet zeker weet welk type computer die u wilt, kunt u gewoon kiezen de beste computer onderdelen uit elke categorie, hoewel dit extreem duur zal zijn.

2 Kijk naar de momenteel beschikbare set van computer onderdelen van online computer deel retailers. U moet een computer zaak, een voeding, een moederbord en CPU, RAM, een videokaart, een harde schijf en een cd of dvd-station te kopen, tot een minimum. Kies een set van onderdelen die je leuk vindt, dat het type computer dat u wilt bouwen past. Zo moet de snelste gaming computer de meest krachtige grafische kaarten, veel RAM en een krachtige CPU hebben. Een 3D-modellering computer zal een CPU met meerdere cores en harde schijven met veel opslagruimte nodig, maar hoeft niet extreem krachtige grafische kaarten.

3 Vergelijk onderdelen van verschillende fabrikanten en zien wat je kunt vinden uit verschillende retailers zover prijs gaat. Vergelijk en het contrast van de prijzen voor de verschillende onderdelen om te bepalen wat je wilt kopen op basis van uw budget en wensen.

4 De aankoop van de computer delen. Wanneer de computer onderdelen te komen, beginnen ze te assembleren, maar houd in gedachten dat je altijd moet dragen een antistatische polsband tijdens het werken aan de binnenkant van een computer, vooral als je extreem dure onderdelen hebt gekocht.

5 Zodra de computer is gemonteerd, kunt u een snelheidstest op met behulp van een programma zoals die in verband met in het gedeelte Bronnen van dit artikel uit te voeren. Als u tevreden bent met hoe snel je computer is, bent u klaar. Zo niet, kijk naar de selectie onderdelen die u koos en zien waar je kunt verbeteren. Bijvoorbeeld, als je nodig hebt om meer applicaties draaien op hetzelfde moment, probeer dan het verhogen van de hoeveelheid RAM die je hebt. Als u meer gegevens op te slaan op uw computer, kopen grotere harde schijven.

Hints

  • Wees ervan bewust dat de onderdelen voor computers steeds verbeteren, en met elke nieuwe generatie van onderdelen, zijn de prijzen van de vorige generatie drastisch verlaagd. Dus als je een hoop geld over de beste computer onderdelen die vandaag beschikbaar zijn door te brengen, kunt u vinden dat ze een stuk minder duur in slechts een paar weken of maanden.