Hoe maak je een foto slideshow met Freeware

Hoe maak je een foto slideshow met Freeware


Er zijn tal van gratis software of freeware programma's die u in staat om foto slideshows online te creëren. De software is meestal webgebaseerde en gebruiksvriendelijk. Om te beginnen, alles wat je hoeft te doen is kiezen voor de foto's die u wilt opnemen in uw diavoorstelling wilt opnemen, uploaden en kies het programma dat u zult gebruiken om uw diavoorstelling te maken. Met freeware slideshows, heb je de mogelijkheid om je foto's te delen met de wereld, omdat de freeware kunt u toegang tot uw foto's keer op keer als het eenmaal is opgeslagen.

instructies

1 Upload alle foto's die je wilt op de foto slideshow om te zetten naar de computer die je zult gebruiken de volledige de diavoorstelling. Om het proces gemakkelijker te maken, op te slaan alle foto's op een plaats.

2 Bewerk de foto's om ze te laten kijken uniform. Gratis online foto-editing software, photoscape.com of picasa.com zoals, kan u hierbij helpen. Met deze editing programma's, kunt u de foto's bijsnijden, kleuren te veranderen, fix onvolkomenheden en nog veel meer. Deze programma's zal u toelaten om alle wijzigingen op te slaan, en later het uploaden van de foto's naar uw diavoorstelling te maken.

3 Kies uw foto slideshow software. Verschillende programma's bieden verschillende opties. Sommige bieden graphics die je kunt overlay op uw foto's, terwijl anderen bieden een unieke manier dat de foto's schuiven heen en weer. Kies degene die het beste past bij uw project. Freeware programma's zoals photozig.com, visualslideshow.com en ultraslideshow.com alles bieden u de mogelijkheid om gratis diavoorstellingen te creëren.

4 Log in op de foto slideshow freeware programma dat u kiest. Mogelijk moet u een account, afhankelijk van welke je kiest te maken. Als dat zo is, maak eerst een account. Vervolgens uploaden van alle foto's die u wilt toevoegen aan de foto slideshow.

5 Het organiseren van de foto's als je wilt om ze te zien in de diavoorstelling. Veel van de foto slideshow programma's kunt u de foto's bekijken die zouden zijn ontstaan, terwijl de diavoorstelling wordt afgespeeld.

6 Sla de foto slideshow die u hebt gemaakt. Sommige foto slideshow programma's bieden u een unieke link waar u kunt e-mailen naar vrienden en familie. Foto slideshows kan bieden ook een HTML-code voor het delen van uw diavoorstellingen; Plaats deze code in je persoonlijke website waar u wilt dat de diavoorstelling te verschijnen.