Waarom wordt mijn USB Flash Drive Ontvang Fouten in Win7?

Waarom wordt mijn USB Flash Drive Ontvang Fouten in Win7?


Als bestanden niet kunnen worden geschreven naar of gelezen van de een USB flash drive met succes, kan de flash drive zijn beschadigd en moet worden vervangen. Een USB flash drive fout in Windows 7 kan een aantal oorzaken hebben.

Meerdere Besturingssystemen

Een station dat is gebruikt met meerdere besturingssystemen (zoals XP en Vista) en meerdere platforms (zoals Windows en Mac) kunnen foutmeldingen produceren en een prompt om een ​​scan op het apparaat draaien. Een herformatteren is meestal nodig om het probleem op te lossen.

incompatibele hardware

Oudere USB-drives zijn mogelijk niet compatibel met Windows 7. Ga naar de website van de fabrikant of de Windows 7 pagina's op de website van Microsoft om de compatibiliteit te controleren - een software-update beschikbaar kunnen van beide bron die kan krijgen een werkende drive (proberen te zoeken naar de drive modelnummer om relevante downloads te vinden).

Andere problemen

Een breed scala aan onderwerpen van invloed kan zijn USB-drives, van fysieke schade aan conflicterende hardware. Werken door middel van de "Hardware and Devices 'probleemoplosser in Windows 7, download de nieuwste firmware en driver updates voor het apparaat en uw moederbord, en zoek de Microsoft Support-website voor hulp bij het specifieke foutbericht dat wordt weergegeven.