Tutorial over hoe je een knop in Illustrator Maak

Met behulp van Adobe Illustrator professionele vector-gebaseerde tekenprogramma kan u helpen eenvoudige knoppen maken door het tekenen van vormen, het vullen van de vorm met een kleur en het toevoegen van tekst op de top. Echter, knopen kijk modern als je de tijd om te experimenteren met het mengen, verlopen en transparantie instellingen. Deze opties geven knoppen diepte en maken het lijkt alsof het licht wordt weerkaatst op de knoppen.

instructies

1 Teken de vorm voor uw knop. Selecteer het gereedschap Rechthoek, of houd deze ingedrukt en selecteer de Afgeronde rechthoek, Ovaal of Veelhoek. Klik en sleep op het Illustrator-tekengebied om de vorm te tekenen. Houd de toets "Shift" terwijl u tekent om de afmetingen van de vorm beperken tot een vierkant of een cirkel te maken. Druk op de Up en Down pijltoetsen om het aantal zijden op een veelhoek of de straal van de hoeken op een afgeronde rechthoek wijzigen.

2 Selecteer de vorm en kies een kleur voor haar en haar grens met het deelvenster Stalen. Voeg een verloop op de knop als een effen kleur niet gewenst of experimenteren met mengen stijlen. Kopieer de vorm, verminderen formaat van de kopie, en plaats de kopie in de hoek van de oorspronkelijke knop. Ga naar "Blend" en klik op "Blend Options" in InDesign menu Object en geeft u een aantal stappen te gebruiken. Selecteer beide vormen, opent u het menu Object, ga naar "Blend" en klik op "Maak" om de twee vormen samen te vervagen. Experimenteer met verschillende maten vormen en mix opties om een ​​knop stijl die u wilt vinden.

3 Voeg een hoogtepunt op de knop als je wilt dat het lijkt alsof het licht wordt weerkaatst het. Teken een rechthoek, ellips of veelhoek die kleiner is dan uw knop en plaats het waar je wilt het hoogtepunt te verschijnen. Vul de vorm met een zwart-op-wit lineair verloop. Open het paneel Transparantie door te klikken op "Transparantie" vanuit InDesign's Window menu, en stel transparantie modus de vorm om "Screen."

4 Maak een tekstvak en typ de tekst die je wilt op de knop erin te verschijnen. Plaats het tekstvak op de knop, en pas de stijl en de grootte van het lettertype als dat nodig is. Breng een gradiënt van het deelvenster Stalen om de tekst indien gewenst.

5 Snijd de artboard op maat van de knop door te klikken op het gereedschap Tekengebied en de randen van het tekengebied te slepen om de knop te passen. Klik op "Export" in het menu Bestand om uw knoop te slaan in een bestandsformaat geschikt is voor waar je van plan bent om het te gebruiken - bijvoorbeeld exporteren als JPEG of PNG om de knop te gebruiken op een website.