Wat zijn de systeemvereisten voor AVG?

Wat zijn de systeemvereisten voor AVG?


AVG Anti-Virus 2011 is een anti-virus-client die je PC kan beschermen tegen een verscheidenheid van bedreigingen. Naast de traditionele virus scanning, kan AVG ook scannen gedownloade bestanden en links op sociale netwerksites. AVG biedt ook Internet Security 2011, een uitgebreide versie van AVG met de bescherming van de identiteit en AVG Anti-Virus Free Edition 2011. Ongeacht welk product u ook kiest, de systeemvereisten zijn hetzelfde. Deze beveiligingsfuncties zijn nutteloos, tenzij AVG is compatibel met uw systeem, echter. Controleer of uw computer voldoet aan de eisen voor AVG om te beginnen met het beschermen van uw pc.

Besturingssysteem

De AVG-suite van producten is compatibel met 32-bits en 64-bits versies van Windows 7, Windows Vista en Windows XP. AVG werkt niet met Linux of Mac OS X. U moet Microsoft Internet Explorer of Mozilla Firefox moet het programma LinkScan technologie te gebruiken.

CPU en RAM

AVG vereist een 1,5-GHz Intel Pentium minimaal, maar AVG adviseert een 1,8-GHz of snellere processor voor nog betere prestaties. Gebruik een multi-core processor als u andere systeem-intensieve programma's draaien op hetzelfde moment als AVG. Uw computer moet 512 MB of meer RAM-geheugen. Hoe meer geheugen je hebt, hoe sneller AVG lopen.

Harde schijf

Je moet 750MB vrije schijfruimte elke editie van AVG te installeren. De software-ontwikkelaar suggereert 1,200MB voor Anti-Virus 2011 en 1,400MB voor Internet Security, echter. Denk aan het verwijderen van bestanden van uw systeem of het upgraden van uw harde schijf als je weinig ruimte zijn. Uw computer en AVG zal langzamer wanneer er weinig ruimte beschikbaar is uit te voeren.

internet

U moet een internetverbinding nodig om te downloaden en te actualiseren AVG hebben. Computers met een high-speed breedband verbindingen in staat zal zijn om updates veel sneller te downloaden. Als u een inbelverbinding, kunt u moeite om regelmatig updates van AVG hebben.