Hoe de Internet Speed ​​met Qwest Verhoog

Hoe de Internet Speed ​​met Qwest Verhoog


Qwest Internet service kunt u online worden door middel van dial-up, breedband of zelfs een kabelverbinding, afhankelijk van het bedrijf en wie het partners met in uw omgeving. Wanneer u een Qwest internetverbinding hebt, kunt u sneller door het doen van een paar eenvoudige dingen te maken. Soms wil je betalen voor upgrades, maar op andere momenten je kunt proberen een aantal gratis tweaks om de snelheid van uw internetverbinding.

instructies

1 Neem contact op met Qwest op het telefoonnummer weergegeven op uw factuur. Dit zal een lokaal telefoonnummer zijn. Vraag of u op dit moment de snelste service, en zo niet, dan kan dit probleem verhelpen. Als u niet wenst te doen, lees de serienummers op de onderkant van uw modem en router aan de medewerker van de klantenservice en vragen of ze zijn de meest up-to-date versies. Als ze niet, een upgrade van uw hardware.

2 Upgrade uw firmware, volgens de aanwijzingen van uw lokale Qwest klantenservice. Meestal is dit gratis, en klantenservice zal u een link geven naar een website waar u kunt downloaden een verbeterde firmware pakket voor uw computer. Dit moet de snelheid van uw verbinding.

3 Beweeg je draadloze router naar een plaats waar het is meer toegankelijk uw hele huis of bedrijf, of voeg een tweede draadloze router om een ​​betere dekking te bieden.

4 Vervang de antenne op uw router. Ga naar de website van het bedrijf van uw router en kijk voor vervangende onderdelen. Een nieuwe antenne kunnen u voorzien van een snellere service.

5 Sluit alle computers aangesloten op het internet die niet worden gebruikt. Uw computer kan dan gebruik maken van meer van de bandbreedte en een snellere signaal.