Flash Animation Programma

Flash Animation Programma


Als je ooit een cartoon of afbeelding dansen over het scherm hebben gezien op een webpagina, dan heb je gezien wat Flash-animatie kan doen. Flash-animatie programma's zijn over het algemeen gericht op grafisch-design professionals, maar sommige programma's zijn eenvoudig genoeg dat zelfs beginners in staat om ze succes te gebruiken zal zijn. Flashanimatie moet worden tot een minimum op de meeste webpagina's, omdat het storend kan zijn.

Adobe Flash Professional CS5

Flash is oorspronkelijk ontwikkeld door Adobe, en het programma van het bedrijf is nog steeds de meest uitgebreide. Met ingang van 2010, Adobe Flash Professional CS5 is de nieuwste versie van deze software. Flash Professional biedt gebruikers de mogelijkheid om Flash-animatie te maken voor bijna elke grootte van het scherm, met inbegrip van mobiele apparaten en smartphones, en dit product kan worden gebruikt om Flash websites en video's toe te voegen. Functies omvatten de mogelijkheid om te publiceren vanaf elke locatie, gestroomlijnde-video inbedding technieken en de "Deco" tool, die kan worden gebruikt om items zoals regen, wolken en zelfs gebouwen animeren. Gebruikers kunnen ook webtoepassing platforms en gebruik de "Text Layout Framework" te creëren en de lay-out tekst. Adobe-producten vaak duurder dan andere programma's. Met ingang van 2010 is dit programma varieert van $ 700 tot $ 1800.

Adobe Systems Incorporated

345 Park Ave.

San Jose, CA 95110-2704

408-536-6000

adobe.com

SWiSH Max3

SWiSH Max3 is gericht op professionals uit de industrie en beschikt over meer dan 300 multimedia-effecten, Flash / GIF-animatie gereedschappen, tekst gereedschap en de mogelijkheid om te tekenen en afbeeldingen animeren. Andere functies zijn onder meer een mes tool, project templates, scripttaal gereedschappen en meer dan 180 basisvormen en componenten. Voor beginners en studenten, het SWiSH miniMax3 heeft een aantal voorgeprogrammeerde functies, zodat nieuwe gebruikers in staat om Flash-animatie, met inbegrip van banners, Flash special effects en vormen te maken zal zijn. Hoewel dit is een fee-based service, kunnen gebruikers een gratis trial versie te downloaden.

SWiSHzone.com Pty Limited

33 Albion St.

Surry Hills, NSW 2010

Australië

swishzone.com

KoolMoves 7

KoolMoves 7 is gericht op beginners en professionele gebruikers en is voorzien van vooraf ingestelde sjablonen die kunnen worden gebruikt om Flash-animaties en webpagina's te creëren. Functies zijn onder meer de "Action Script Editor," waarmee gevorderde gebruikers om Flash-script te bewerken, en de "Necro 3D" functie, die gebruikers toestaat om Flash geanimeerde 3D-beelden en tekst te maken. Andere kenmerken zijn aanpasbare website design templates en de verschillende overgangen voor 3D-effecten. Gebruikers kunnen filter effecten toe te voegen zoals verlopende schuine kant, gloed en vervagen tot geanimeerde vormen en tekst.

Lucky Monkey Designs

2400 Watson Dr.

Noord Myrtle Beach, SC 29582-4350

843-272-9956

koolmoves.com