Hoe maak je een Screen Saver Wijzig

Het is een eenvoudige zaak om de schermbeveiliging te veranderen. Voor een verandering van omgeving, kunt u overschakelen naar een ander screensaver of ervoor kiezen om geen screensaver gebruiken op alle. Deze instructies zijn voor Windows 95 of 98.

instructies

1 Klik op het menu Start-knop. Vervolgens klikt u op Instellingen en vervolgens op Configuratiescherm.

2 Dubbelklik op het pictogram Display (of op het woord Display). Dit opent een venster met de naam Eigenschappen voor Beeldscherm.

3 Klik op de Screen Saver. U krijgt een venster met keuzes met betrekking tot uw screensaver te zien.

4 Klik op de keuzelijst Saver Screen om het scherm spaarders die momenteel op uw computer zijn geïnstalleerd. Selecteer degene die je wilt door erop te klikken.

5 Klik op Instellingen om factoren zoals de snelheid, grootte en kleur van de schermbeveiliging die u wilt gebruiken aan te passen.

6 Klik op de knop Voorbeeld om uw nieuwe screensaver te bekijken. Als u niet tevreden bent, ga terug en de instellingen te wijzigen of selecteer een nieuwe screensaver uit de lijst van beschikbare kamers.

7 Bepaal of u wilt een wachtwoord beveiligen de schermbeveiliging of om de hoeveelheid tijd die verstrijkt voordat de schermbeveiliging komt op, en voert deze wijzigingen in te stellen.

8 Als u tevreden bent, klikt u op OK.

Hints

  • U kunt gratis screensavers downloaden van het internet. U kunt ook software waarmee u uw eigen op maat gemaakte screensavers vinden, of u kunt regelen met verschillende bedrijven om op maat ontwerpen van uw screensavers voor u.
  • Screensavers vereisen systeembronnen en geheugen om te draaien. Als de middelen schaars zijn, is het een goed idee om eenvoudige screensavers in plaats van meer uitgewerkte degenen te selecteren. Hoe complexer de schermbeveiliging, hoe meer middelen die het nodig heeft.