Hoe de transparantie van een beeld in Photoshop wijzigen

Voor sommige grafische beelden zoals blinkies, pictogrammen, glitter graphics en avatars, ingebouwde transparantie is een absolute vereiste. Zonder transparantie, een afbeelding verschijnt 'blokkerig', met een witte doos eromheen. Een beeld van software voor het bewerken, zoals Adobe Photoshop is essentieel, of u nu het creƫren van transparantie in een ondoorzichtige ontwerp of spelen met de mate van ondoorzichtigheid. Gebruik Photoshop toevoegen, verwijderen en transparantie bewerken in uw afbeeldingen.

instructies

1 Start Photoshop en klik op het menu "Bestand". Klik op 'Openen'. Blader naar een afbeelding - foto's die al transparantie PNG of GIF bestandsextensies hebben, maar je kunt een beeldbestand of Photoshop-document bestand te openen met behulp van de volgende stappen, het toevoegen en wijzigen van transparantie. Dubbelklik op de bestandsnaam.

2 Klik op de "Lasso" tool op het gereedschap kolom. Teken de omtrek rond een deel van een gebied dat u wilt transparant in een beeld te zijn. Wanneer de knipperende lijnen verschijnen, drukt u op de "Delete" toets op het toetsenbord. Als er een menu "Fill" verschijnt, klikt u op "OK" op de standaardinstellingen. Nu dat gebied van de afbeelding is verwijderd, maar het is wit.

3 Klik op de "Magic Wand" tool, direct onder de Lasso op het gereedschap kolom. Klik op de witte ruimte op de foto, zodat het geselecteerd is.

4 Klik met de rechtermuisknop "Eraser" tool op het gereedschap kolom. Kies "Background Eraser" van de fly-out menu. Ze lijken erg op elkaar, maar anders werken. Sleep de gum in de witte ruimte op de foto tot je een grijze en witte dambord. Dit betekent dat het gebied is transparant.

5 Circle een ander deel van de foto, zoals het hoofd van een persoon, met de "Lasso" tool. Klik met de rechtermuisknop de omtrek en kies "Layer via Cut."

6 Focus op de nieuwe Laag 1 in het "Layers" palet aan de rechterkant van het scherm. Schuif de "Dekking" bar op het palet omlaag naar 65 procent. Nu het geselecteerde gebied semi-transparent. De verdere links je gaat, hoe meer transparantie het omcirkelde gebied geworden, uiteindelijk steeds onzichtbaar.

7 Klik op de "Emmertje" tool op het gereedschap kolom. Controleer de kleine vaste gekleurde plein aan de onderkant van de kolom. Als dat de kleur niet aanspreekt, dubbelklikt u op het plein, kies een nieuwe kleur verf en klik op "OK." Klik op de verfemmer in een gebied dat al transparant op de foto die u wilt vullen met een effen kleur. Doorgaan te klikken om meer kleur te storten zoals u wenst.

8 Klik op het menu "Bestand". Klik op 'Opslaan als. " Voer een nieuwe naam voor de afbeelding. Als u transparante delen van de afbeelding, kiest u "PNG" of "gif" van de "Format" drop-down menu. Anders kiest u de gewenste beeldformaat of de PSD Photoshop-document proprietary bestandsformaat, en klik op 'Opslaan'.