Hoe kan ik vrienden op Facebook te blokkeren zonder ze te verwijderen

Met de toenemende hoeveelheid massieve multi-player games op Facebook dat je nodig hebt om nieuwe Facebook vrienden toe te voegen aan de vooruitgang en de toevoeging van de mensen aan je lijst met vrienden die je niet per se zo goed weet, kunt u af en toe de wens om bepaalde vrienden uit volle blokkeren toegang tot uw muur. Facebook kunt u beperken wat je ziet van deze vrienden en wat deze vrienden te zien van u zonder de noodzaak om "un-friend" hen.

instructies

Wat anderen bekijken

1 Open uw Facebook-profiel pagina en klik op het tabblad 'Account' in de rechterbovenhoek.

2 Klik op de "Privacy Settings" link van het drop-down menu.

3 Klik op de link "Customize Settings" aan de onderkant linkerkant van de "Delen op Facebook" frame. Dit zal een pagina met drie delen; "Dingen die ik te delen", "Wat anderen te delen" en "Contact informatie."

4 Klik op het tabblad aan de rechterkant van de "berichten van me" categorie in de sectie "Things I delen". Klik op "aanpassen" in het drop-down menu. Dit zal een aangepaste privacy venster.

5 Klik op de tekstbalk onder de "Verberg deze van" deel van de aangepaste privacy-venster en voer de naam van de vrienden die je wilt verbergen voor het lezen van uw berichten. Klik op "instellingen opslaan" als u klaar bent.

Wat je ziet

6 Zoek een van de berichten op uw muur van de vriend die u wilt blokkeren.

7 Klik op de "X" dat op de rechterbovenhoek van het bericht verschijnt. Dit zal een drop-down menu te brengen.

8 Klik op "Verberg alle door [naam hier]."

Het blokkeren van een individueel bericht

9 Typ uw muur bericht in het tekstvak. Klik niet op "Share".

10 Klik op de kleine hangslot-pictogram in de vorm van de "Share" knop. Dit zal een drop-down menu te onthullen.

11 Selecteer "Aanpassen" uit het drop-down menu en voer de naam van de vriend die je wilt blokkeren in de "Verberg deze van" tekstvak.

12 Klik op "Save Setting" en klik vervolgens op de knop 'Delen' om het bericht te posten aan uw muur.