How to "Quest for Glory V" Fix op Windows Vista

De video game "Quest for Glory V", gepubliceerd door Sierra Entertainment is ontworpen voor Windows 95/98-computers en zal niet draaien op Windows Vista zonder enige hulp. Hoewel er geen specifieke patch uitgebracht voor Windows Vista, een eerdere update voor compatibiliteit te maken met Windows 2000 / XP zal Vista-gebruikers om het spel te draaien op hun machines. De patch is eenvoudig te downloaden en gratis beschikbaar op de website van Sierra's.

instructies

1 Open uw webbrowser en typ "http://www.sierrahelp.com" in de adresbalk. Druk op "Enter" op uw toetsenbord.

2 Scroll naar beneden naar de sectie "Quest for Glory V" en klik op de link "Quest For Glory 5 Win2K & XP Compatibiliteit Patch (QFG5Win2k)." Kies een map op uw pc om het bestand op te slaan.

3 Dubbelklik op het pictogram 'Deze computer' op uw bureaublad. Blader door de mappen op de gedownloade patch te lokaliseren. Dubbelklik op het bestand. Markeer het enige bestand aanwezig is in het venster dat verschijnt. Selecteer "Extract." Als u niet beschikt over een andere map te kiezen, wordt het bestand uitgepakt in dezelfde map waarin u oorspronkelijk de patch gedownload.

4 Dubbelklik op de toepassing die u in de vorige stap gewonnen. Bevestig dat u wilt de update te installeren door te klikken op "OK". Een voortgangsbalk zal verschijnen.

5 Start de computer opnieuw wanneer de update is voltooid. Je zal nu in staat zijn om "Quest for Glory V" te spelen op Windows Vista.

Hints

  • Quest for Glory V moet al zijn ge├»nstalleerd op de pc voor het begin van deze operatie.