Hoe te converteren naar Open Office Video

Open Office is een open source software suite gemaakt voor het invullen van dezelfde taken als Microsoft Office. Open source programma's zijn gratis te downloaden en te gebruiken voor zo lang als je wilt. Met ingang van juni 2010, de enige Open Office-programma dat video-ondersteuning beschikt is Open Office Impress. Dit is de presentatie software dat is de gratis equivalent van Microsoft Powerpoint. Het bevat de mogelijkheid om een ​​presentatie dat het importeert naar een flash-video-formaat te converteren.

instructies

1 Lancering Open Office Impress en de presentatie bestand dat u wilt converteren naar video door te klikken op "File> Open" en het gebruik van het venster dat opent naar uw presentatie bestand te openen.

2 Wacht op Open Office om het bestand te importeren. Wanneer de voortgangsbalk aan de onderkant van het scherm Open Office maakt het helemaal naar rechts, klik op "File> Export."

3 Wacht tot het venster "Export" te openen en kies vervolgens een locatie om uw video op te slaan door te klikken op het drop-down menu aan de bovenkant naast de woorden "Opslaan in map." Dan, in het vakje aan de onderkant van het venster uitvoer, naast het woord "Naam", typt u een naam voor het bestand.

4 Klik op het drop-down menu naast de woorden "type File", die direct onder het vak waar je gewoon een naam getypt voor het bestand worden weergegeven, en selecteer "Macromedia Flash (SWF)." Klik op de knop "Save" en wacht tot het programma om uw Open Office-bestand te converteren naar een videobestand.